Стратегия борьбы с коллекторами

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Он серьезно этим вопросом занимается,он даже специально получил корочку журналиста что бы предавать огласке этой теме в СМИ ,как по мне то человек серьезно настроен бороться с этими уродами
корочку журналиста даже.? а мячика у него нету случайно теннисного?

Вика_25, тоді не у Вайбері -швайбері в дитинство гратись, а якщо робити то нормальну організацію,яка б відповідала законодавству України і змогла в судах відстоювати права і свободи своїх членів,а ні то це буде така сама шарашка як і МФО.Для цього потрібні кошти,люди і підняти свій зад і поїхати в Київ,тому що на мою думку офіс такої організації має бути там де і ворога а не в Тмутаракані.Я так розумію нам потрібен буде юрист і не один,бухгалтер,2-3 постійні помічники,охорона чи радикально налаштовані члена( на всяк випадок) і вхід в організацію має бути платний,такий собі вступний внесок (1000-1500грн) плюс місячні проплати( суми поменше) потрібна юридична адреса і тоді можна з усіма доказами наприклад проти агресивної діяльності ФІНФОРСУ виступати в суді. А взагалі Адміну краще на цю тему порадитись з Меркато
Одобряю! Я лучше так сказать в нашу организацию если получится делать взносы чем нашему правительству, о чем и говорю, надо встречаться и все обсуждать!

Вика_25, тоді не у Вайбері -швайбері в дитинство гратись, а якщо робити то нормальну організацію,яка б відповідала законодавству України і змогла в судах відстоювати права і свободи своїх членів,а ні то це буде така сама шарашка як і МФО.Для цього потрібні кошти,люди і підняти свій зад і поїхати в Київ,тому що на мою думку офіс такої організації має бути там де і ворога а не в Тмутаракані.Я так розумію нам потрібен буде юрист і не один,бухгалтер,2-3 постійні помічники,охорона чи радикально налаштовані члена( на всяк випадок) і вхід в організацію має бути платний,такий собі вступний внесок (1000-1500грн) плюс місячні проплати( суми поменше) потрібна юридична адреса і тоді можна з усіма доказами наприклад проти агресивної діяльності ФІНФОРСУ виступати в суді. А взагалі Адміну краще на цю тему порадитись з Меркато
Таке враження, що ви про організацію партії якоїсь пишете))))

ttt, тоже самое я говорила))

я що, Меркато профі у всьому?

Ninelka, не рекомендую...
Розчарування гарантоване...

Ninelka, а я про що говорила...

Я тоже согласна что бы создать некую организацию, а то уже твapu задолбали....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі