Ivanka😎
Форумчанин
- Дописи
- 32
- Реакції
- 5
- Бали
- 283
Ivanka😎 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановне панство 
У кінці 21 року - початку 22 по набирала кредитів (якщо памʼять не зраджує загальною сумою +- 50 тис)
Було все, в пролонгації , і згодом кредит в банку, і дзвінки рідним( тьфу тьфу тьфу до речі без якогось ентузіазму з боку кредиторів)
Номер змінила,пошту видалила, і благополучно забула про всі мфо-шви,сховалась у ракушку , і «наче нічого не відбулось»
Звичайно,що всі ці роки живу з параноєю та страхом, адже маю у власності майно
Рідні в курсі займів,але думаю що їм складно навіть уявити к-сть відсотків що накопала за ці роки
Десь з минулого літа мені на пошту(яка ніде не вказана
) прийшов лист від Ділжиків, я сплатила ( не велика сума була) потім приходить лист від пінг-понгів, також сплатила(невелика сума) і от знову літо було в знову лист,але вже від фк позика 
Начиталась форум і ось думаю зайти на убкі і подивитись що у мене там з кредитами, АЛЕ у мене лише від однієї думки про те що я там можу побачити серце з грудей вилітає
можливо у когось було щось подібне? Що це за мною коється 
У кінці 21 року - початку 22 по набирала кредитів (якщо памʼять не зраджує загальною сумою +- 50 тис)
Було все, в пролонгації , і згодом кредит в банку, і дзвінки рідним( тьфу тьфу тьфу до речі без якогось ентузіазму з боку кредиторів)
Номер змінила,пошту видалила, і благополучно забула про всі мфо-шви,сховалась у ракушку , і «наче нічого не відбулось»
Звичайно,що всі ці роки живу з параноєю та страхом, адже маю у власності майно
Десь з минулого літа мені на пошту(яка ніде не вказана
Начиталась форум і ось думаю зайти на убкі і подивитись що у мене там з кредитами, АЛЕ у мене лише від однієї думки про те що я там можу побачити серце з грудей вилітає