Щоденник Страх заходити на УБКІ🙈

• Автор теми Автор теми Ivanka😎
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 414
  • Теґи Теґи
    борг убкі

Ivanka😎

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
5
Бали
283
Ivanka😎 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановне панство 🤝
У кінці 21 року - початку 22 по набирала кредитів (якщо памʼять не зраджує загальною сумою +- 50 тис)
Було все, в пролонгації , і згодом кредит в банку, і дзвінки рідним( тьфу тьфу тьфу до речі без якогось ентузіазму з боку кредиторів)
Номер змінила,пошту видалила, і благополучно забула про всі мфо-шви,сховалась у ракушку , і «наче нічого не відбулось»🙈
Звичайно,що всі ці роки живу з параноєю та страхом, адже маю у власності майно 🥴 Рідні в курсі займів,але думаю що їм складно навіть уявити к-сть відсотків що накопала за ці роки🙈
Десь з минулого літа мені на пошту(яка ніде не вказана 😆) прийшов лист від Ділжиків, я сплатила ( не велика сума була) потім приходить лист від пінг-понгів, також сплатила(невелика сума) і от знову літо було в знову лист,але вже від фк позика 🤯
Начиталась форум і ось думаю зайти на убкі і подивитись що у мене там з кредитами, АЛЕ у мене лише від однієї думки про те що я там можу побачити серце з грудей вилітає 🤯 можливо у когось було щось подібне? Що це за мною коється 🙈

как по мне - мало смайлов, но то такое.
у меня вопрос - почему боитесь? Что изменится?
Наоборот - станете плюс - минус понимать картину сколько куда и кому.
А как суды пойдут, что тогда?

У кінці 21 року - початку 22 по набирала кредитів (якщо памʼять не зраджує загальною сумою +- 50 тис)
Було все, в пролонгації , і згодом кредит в банку, і дзвінки рідним( тьфу тьфу тьфу до речі без якогось ентузіазму з боку кредиторів)
Номер змінила,пошту видалила, і благополучно забула про всі мфо-шви,сховалась у ракушку , і «наче нічого не відбулось»🙈
Звичайно,що всі ці роки живу з параноєю та страхом, адже маю у власності майно 🥴 Рідні в курсі займів,але думаю що їм складно навіть уявити к-сть відсотків що накопала за ці роки🙈
Десь з минулого літа мені на пошту(яка ніде не вказана 😆) прийшов лист від Ділжиків, я сплатила ( не велика сума була) потім приходить лист від пінг-понгів, також сплатила(невелика сума) і от знову літо було в знову лист,але вже від фк позика 🤯
Начиталась форум і ось думаю зайти на убкі і подивитись що у мене там з кредитами, АЛЕ у мене лише від однієї думки про те що я там можу побачити серце з грудей вилітає 🤯 можливо у когось було щось подібне? Що це за мною коється 🙈
То не заходіть. Для чого нерви псувати. В мене теж кредити з 21року.але вже було чотири суди.

Повністю 💯 з 🤪 вами 🤭 згодна 🙂↕️

а ви плануйте їх закривати взагалі? Чи будете чекати судів?

А как суды пойдут,

А как суды пойдут, что тогда?
Я розумію приблизну суму тіл,+- , памʼятаю що найбільше то було манівео 20тис🤯
Але боюсь побачити шалені проценти,хоча після цього форуму розумію,що на проценти дивитись не потрібно взагалі) по трохи приходять листи на пошту, то я сплачую, але з появою їх в моєму житті,після років затишшя,стало зрозуміло ,що від цього мені нікуди не сховатися, і від судів яких я так боюся також

В мене таке буває коли шахед над домом пролітає
Аналогічно, але шахед пролетів і ти видихаєш,а тут тривожність фонова постійна🙄

То не заходіть. Для чого нерви псувати. В мене теж кредити з 21року.але вже було чотири суди.
Я всі ці роки так і вважала, але зараз читаючи форум,мій внутрішній голос мені підказує,що манівео мені не пробачать той займ,почекають ще трохи і підуть судитись+на мені є нерухомість, то ж моя тривожність загострилась
А як ваші суди пройшли? Що ви робили, хто подавав позови? Розкажіть будь ласка 🙏🏼

Повністю 💯 з 🤪 вами 🤭 згодна 🙂↕️

а ви плануйте їх закривати взагалі? Чи будете чекати судів?
Прочитала тут щоденник,як користувач закривав купу кредитів яким по 5 років,просто щоб вони за ним не тягнулись
І надихнулась,хотіла б також у майбутньому цим зайнятись,буду вже зараз відкладати кошти
Але для початку треба наважитись зайти на убкі🤪 не знаю чи параноя це,але хочу з нулячої сімки зайти, щоб цей номер ніде не світити

Останнє редагування:
Ооо у меня аналогичная ситуация , почти один в один
Про этот УБКИ вообще узнала сегодня с этого форума
Тоже долги с 22 года,и ощущения что пока их не вижу-их нет
Вступаю в ваш клуб тревожников

А имеет значение с какого номера на сайт убки заходить? Они что сольют номер или что?

Аналогічно, але шахед пролетів і ти видихаєш,а тут тривожність фонова постійна
Поверте, шахеды, ракеты. прилёты в соседний дом, выбитые стёкла в доме ...... намного страшнее каких-то там мфошек.
Если боитесь судов, зайдите в УБКИ, посмотрите какая там ситуация и решите для себя, что делать дальше

Поверте, шахеды, ракеты. приилёты в соседний дом, выбитые стёкла...... намного страшнее каких-то там мфошек.
Если боитесь судов, зайдите в УБКИ, посмотрите какая там ситуация и решите для себя, что делать дальше
Вот и я такого мнения, хочу увидеть реальную картину, скажите пожалуйста, после убки, если я увижу более менее нормальные тела,мне нужно будет просто писать им на почту? Просить о закрытии тела?

Ніколи не полюбляв у ресторані дивитися рахунок) Але у Вас трошки інша справа, не хочете - не дивіться. Я, до речі, за всю свою кар'єру 190-го аж двічі переглянув, нічого цікавого) Краще судову владу періодично моніторте, щоб сюрпризів не було.
Добре, що подекуди закриваєте, сподіваюсь, там нормальні пропозиції були. Навіть суди, ну що суди? Неприємно, але не фатально. А може й не буде ніяких судів. Не їжте себе зсередини заздалегідь.

Останнє редагування:
Вот и я такого мнения, хочу увидеть реальную картину, скажите пожалуйста, после убки, если я увижу более менее нормальные тела,мне нужно будет просто писать им на почту? Просить о закрытии тела?
Это уже сами для себя решите. Если у вас есть возможность закрывать, то есть смысл писать/звонить и договариваться.
Чтоб что-то советовать, надо знать какие " мухи и котлеты" у вас есть и какая с ними ситувция

Ніколи не полюбляв у ресторані дивитися рахунок) Але у Вас трошки інша справа, не хочете - не дивіться. Я, до речі, за всю свою кар'єру 190-го аж двічі переглянув, нічого цікавого) Краще судову владу періодично моніторте, щоб сюрпризів не було.
Добре, що подекуди закриваєте, сподівають, там нормальні пропозиції були. Навіть суди, ну що суди? Неприємно, але не фатально. А може й не буде ніяких судів. Не їжте себе зсередини заздалегідь.
Заходила на судову,і періодично дивлюсь через дію
Дякую вам за такі слова, мене ваше смс заспокоїло трохи ☺️

Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає, ось мені прийшов лист в якому зазначеної що мій кредит відступлено і т.д
Я зазвичай просто сплачувала і все, зараз прочитала що треба просити гарантійний лист. Розкажіть навіщо він потрібен? Просто перед оплатою заборгованості написати їм , щоб вислали його, чи як? Дуже дякую

Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає, ось мені прийшов лист в якому зазначеної що мій кредит відступлено і т.д
Я зазвичай просто сплачувала і все, зараз прочитала що треба просити гарантійний лист. Розкажіть навіщо він потрібен? Просто перед оплатою заборгованості написати їм , щоб вислали його, чи як? Дуже дякую
Я оплачую через гарантійку. Типу є довідка плачу, нема не плачу.
Без гарантійкі мені розділили тіло на 2 платежі, внесла один платіж все супер, коли мала інший вносити, а там сюрприз тіло не змінилося. Тепер тільки по гарантійкі.

Я оплачую через гарантійку. Типу є довідка плачу, нема не плачу.
Без гарантійкі мені розділили тіло на 2 платежі, внесла один платіж все супер, коли мала інший вносити, а там сюрприз тіло не змінилося. Тепер тільки по гарантійкі.
Скажіть , от наприклад діджи фінанс вимагають 4т ( це вже з відсотками) але добре,я готова сплатити, мені просто у відповідь на їх «лист щастя» написати що я готова сплатити після того як вони надішлють мені гарантійний лист? Як це правильно сформулювати🙈 я в цьому питанні дубова :( дякую

Скажіть , от наприклад діджи фінанс вимагають 4т ( це вже з відсотками) але добре,я готова сплатити, мені просто у відповідь на їх «лист щастя» написати що я готова сплатити після того як вони надішлють мені гарантійний лист? Як це правильно сформулювати🙈 я в цьому питанні дубова :( дякую
Так пишіть. Я готова сплатити, надайте мені будь-ласка гарантійний лист і я одразу сплачую, а ви мені довідку про закриття. Головне гарантійний зберігайте та квитанцію про оплату, щоб вдруг чого були докази що оплата була по гарантійному, квитанція також є.

А УБКІ можете зайти і зберегти документ, там все прописано, тіло, борг, у кого борг. Якщо вирішили все закривати, так буде легше.

Останнє редагування:
Так пишіть. Я готова сплатити, надайте мені будь-ласка гарантійний лист і я одразу сплачую, а ви мені довідку про закриття. Головне гарантійний зберігайте та квитанцію про оплату, щоб вдруг чого були докази що оплата була по гарантійному, квитанція також є.

А УБКІ можете зайти і зберегти документ, там все прописано, тіло, борг, у кого борг. Якщо вирішили все закривати, так буде легше.
Величезне вам дякую 🙏🏼🩷

Назад
Угорі