СтарФин Оплата тела частями?

• Автор теми Автор теми Blackeeys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Смс всё интересней и интесней

Вкладення

• Screenshot_2024-05-14-13-44-50-229_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-05-14-13-44-50-229_com.google.android.apps.messaging.webp
    49.4 Кб · Перегляди: 127

Вкладення

• Screenshot_20240514-134519.webp
    Screenshot_20240514-134519.webp
    45.3 Кб · Перегляди: 125

Вкладення

• Screenshot_20240514-135143.webp
    Screenshot_20240514-135143.webp
    43.7 Кб · Перегляди: 123
Смс всё интересней и интесней
Мне недавно чувак серьезным тоном пытался доказать, что после суда мне дадут всего 3 дня на оплату в итоге я ему сказал что он идuот) разговора не получилось

Доброго вечора, старфін запропонув сьогодні закрити за тіло, але є два нюанси. Перший - лише сьогодні до 18.00, другий при проханні про гарантійний лист вони включають психічні припадки
Обычный спам не обращайте внимания
Мені впринципі прийшло таке ж, але чого вони так істерять при слові гарантійний лист🤷

Доброго вечора, старфін запропонув сьогодні закрити за тіло, але є два нюанси. Перший - лише сьогодні до 18.00, другий при проханні про гарантійний лист вони включають психічні припадки
Если шарага заинтересована в закрытие кредита то частенько даже сами предлагают гарантийку, а у вас скорее всего попытка обмана вы оплатите а потом вам скажут что вы оплатили только часть и должны ещё настаивайте на гарантийке до оплаты

Если шарага заинтересована в закрытие кредита то частенько даже сами предлагают гарантийку, а у вас скорее всего попытка обмана вы оплатите а потом вам скажут что вы оплатили только часть и должны ещё настаивайте на гарантийке до оплаты
От з старфіном що до гарантійки я спілкувалася по телефону і після згадки про нього в оператора там мало істерика не сталася. А по їхній конторі санкредит, прикріпила скрін, теж чуть інфаркт не зловив 🤷

От з старфіном що до гарантійки я спілкувалася по телефону і після згадки про нього в оператора там мало істерика не сталася. А по їхній конторі санкредит, прикріпила скрін, теж чуть інфаркт не зловив 🤷
Таж істерика у сан кредит. Я пішла на це лише тому що тіло 1000

Я їх послала, нема гарантійки ,нема оплати. Пішли вони в перректум з такими фішечками

Назад
Угорі