Starfin Обычная пугалка от Старфин или нет?

• Автор теми Автор теми Ust
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
можете оригами сделать

Ust, суда ждите. Сейчас по-моему все подают.
А если бы манагеры старфина не были тупыми, они бы писали не "вирок" (приговор), а "рішення суду". И набирают же безграмотных оболтусов, да ещё и на неплохую ЗП.🤦

Они этим безграмотным тупиздням платят 80000 грн... 🤦
Пойду чайку выпью, а то что-то совсем грустно стало...
Screenshot_2026-04-08-15-31-05-141_com.android.chrome-edit.webp

Старфин, мне за вас как-то даже обидно стало...
я явно не там работаю :dryd:

Стоит ждать страшного? Или такие же пугалки?

Вкладення

• IMG_6824.webp
    IMG_6824.webp
    61.5 Кб · Перегляди: 76
Стоит ждать страшного? Или такие же пугалки?
сегодня не экстрасенсорный день, никто вам точный ответ не даст, что у них в голове. Монеторьте дию и електронный суд. Тело хоть какое? просрочки сколько месяцев?

сегодня не экстрасенсорный день, никто вам точный ответ не даст, что у них в голове. Монеторьте дию и електронный суд. Тело хоть какое? просрочки сколько месяцев?
Тело 4500, 40 дней просрочки

Тело 4500, 40 дней просрочки
у меня просрочки было в районе 3х месяцев пока не закрыла за тело. Эти любители громких угроз, зачем вы им отвечаете - не понятно, если нет денег на руках. Ждите пока тело предложат, 40 дней маловато для суда, та и сума не та. И мфо в суды обычно в тихую идут, а не сообщают заранее. А там не скажу с увереностью, что сделают через время, продадут или в суд пойдут

Добрий день.
Сьогодні прийшло таке повідомлення, підкажіть вони просто лякають чи дійсно можуть дзвонити(це ж незаконно)

Вкладення

• photo.webp
    photo.webp
    187 Кб · Перегляди: 95
Добрий день.
Сьогодні прийшло таке повідомлення, підкажіть вони просто лякають чи дійсно можуть дзвонити(це ж незаконно)
Через місяць будуть просити тіло, потім продадуть єапб, а ті вже можуть подати в суд

А что коллекторы хотят? Выходили на связь?
А что коллекторы хотят? Выходили на связь?
я закордоном. писали смс, приходило шось на пошту. але я сама на наступний день після продажу їм писала і домовлялась

Здравствуйте, после блока кабинета, я так понимаю продают? И что такое ГС?

Вкладення

• IMG_7030.webp
    IMG_7030.webp
    56.9 Кб · Перегляди: 51
Нічого вони не блокують навіть після продажу. Можна заходити, дивитись статус попередніх кредитів, та навіть того що був проданий - коли та кому.

Просто у ВСІХ компаній, в разі продажу кредиту до факторингової компанії, вони блокують взяття нових кредитів, вважайте що не хочуть більше вас бачити їх клієнтом.

Додам.

Ось як в мене стрічка СМС виглядала перед продажем. Звертайте увагу на 27 квітня. Після цього, вже 28 квітня реально продали, про що потім прийшла ще одна СМС. Так що можете орієнтуватись саме на таке. Хоча, зважаючи на те як вони полюбляють гнати що заманеться, то можливо це не завжди працює. Що таке ГС не можу навіть придумати. 🤷‍♂️

В SunCredit було дещо по-іншому, менш конкретно. Ось останнє важливе повідомлення. Теж продали, 28 березня, за місяць до того.

Тобто є деяка закономірність - схоже люблять позбуватись старих боргів наприкінці місяця, 27-28 число, "закривають місяць". Продають через 2.5-4 місяці після прострочення.

1778868125630.webp
1778868379017.webp

Останнє редагування:
Назад
Угорі