та мене одні вже продали, інші суд назначають 4 місяці. а сан і старфіни просто телефонують, вони як колектори самі по собі.
я їх планую віддавати, але не на таких умовах, як вони пропонують, тобто за дві години. тому я зараз займаюсь тим, щоб відкладати кошти. але ну з мінімалкою і цінами на квартиру+комуналку не завжди вдається відкласти так, як хочеться. і я чекала осені, де з'являться додаткові заробітки. є ж ті, хто роками не віддає, а я хочу в ближчий рік-півтора віддати, ситуація така. відклала, але батько важко захворів, то мені мікрозайми закривати чи батька лікувати?
і кредитки треба хоча б підтримувати в районі невеликого мінуса. в мене не 20+ мікрозаймів і такого іншого. та й ситуації ж ви моєї не знаєте, щоб говорити ок чи не ок.
і про продаж, одні продали колекторам на 30 день протермінування, до цього пропонували за тіло, але початкове, а я його вже тоді зменшила.
тому, як тільки в мене будуть вільні кошти, то я і сама менеджеру напишу, що хочу і можу закрити за тіло. тіла в мене не великі, і поки це заспокоює.
дякую за підтримку. в мене ситуації в житті останнім часом, що: або мікрозайм, або здоров'я. то я декілька разів обрада здоров'я, а не мікрозайми.