Старфін та наслідки непогашення боргу

Я платила по гарантійці‼️але перед цим обов'язково написати менеджеру‼️і все ок
мені гарантійку склепали за 20 хвилин і протягом 4 годин треба було сплатити, коли кажеш, що таких коштів не буде й за кілька днів🤌

мені гарантійку склепали за 20 хвилин і протягом 4 годин треба було сплатити, коли кажеш, що таких коштів не буде й за кілька днів🤌
Ну в мене було по іншому,я як була готова зв'язалась з менеджером,домовилась про сумму,потім тільки прийшла гарантійка

Ну в мене було по іншому,я як була готова зв'язалась з менеджером,домовилась про сумму,потім тільки прийшла гарантійка
от я теж планую так зробити. вони зараз наче менше наярюють, тому хай чекають, назбираю на тіло і тоді вирішу питання. просто в перші 30 днів вони активні дуже.

це вже щось нове🙂

а через скільки продали?

як у вас справи з цими чудіками? бо в мене вже нова якась розсилка
Мені теж такі смс присилали, через 92 дні продали Кредит Капіталу. Ті пару раз дзвонили, але я не відповідала. Почекаю трохи, побачу що буде далі

от я теж планую так зробити. вони зараз наче менше наярюють, тому хай чекають, назбираю на тіло і тоді вирішу питання. просто в перші 30 днів вони активні дуже.
Подаємо до суду! Перші рішення на нашу користь Єдиний державний реєстр судових рішень

Таке прийшло😆😆🤦🏻‍♀️
Не знають як витиснути гроші
Мені теж такі смс присилали, через 92 дні продали Кредит Капіталу. Ті пару раз дзвонили, але я не відповідала. Почекаю трохи, побачу що буде далі
Вас продали , а «на мене в суд подали і перші рішення на їх користь»😆🤦🏻‍♀️брєд

Останнє редагування:
Подаємо до суду! Перші рішення на нашу користь Єдиний державний реєстр судових рішень

Таке прийшло😆😆🤦🏻‍♀️
Не знають як витиснути гроші

Вас продали , а «на мене в суд подали і перші рішення на їх користь»😆🤦🏻‍♀️брєд
теж прийшло таке про суд🤣

Та і не треба. Я щось в це не вірю. Чергова лякалка. А ви що думаєте про це?
так, здається, вже було про суд🤔
Та і не треба. Я щось в це не вірю. Чергова лякалка. А ви що думаєте про це?
було вже

Вкладення

• Screenshot_20241002-150819.webp
    Screenshot_20241002-150819.webp
    69.6 Кб · Перегляди: 67
Підкажіть, якщо тіло в StаrFin 1000 грн, чи будуть при просрочці звонить контактним і оточенню?
Особисто мене жахають по повній. Від погроз судом, до давайте за тіло. Контактам не дзвонили. Тіло 4500

Підкажіть, якщо тіло в StаrFin 1000 грн, чи будуть при просрочці звонить контактним і оточенню?
вони не телефонують оточенню, вони виносять мозок вам
Особисто мене жахають по повній. Від погроз судом, до давайте за тіло. Контактам не дзвонили. Тіло 4500
Primusove vikonannya styagnennya borgu prizvede do blokuvannya rahunkiv i zaboronu viduzhennya majna
Dodatkova informaciya v osobistomu kabineti bit.ly/3PLrzxH

у старфіна інше, алгоритм зламався.

вони не телефонують оточенню, вони виносять мозок вам

Primusove vikonannya styagnennya borgu prizvede do blokuvannya rahunkiv i zaboronu viduzhennya majna
Dodatkova informaciya v osobistomu kabineti bit.ly/3PLrzxH

у старфіна інше, алгоритм зламався.
Щось нове😆😆😆
у старфіні 1500
у санкредіт 3000 чи щось таке, але я до 2600 була збила при першій пролонгації
В мене так:

Вже нове придумали😹ми подали в суд є перше рішення😆🤦🏻‍♀️
рішатєльні які🤌
але оце про блокування десь уже було🤣
Щось нове😆😆😆

В мене так:
Це таке від санкредіту прийшло, слово в слово

рішатєльні які🤌

але оце про блокування десь уже було🤣

Це таке від санкредіту прийшло, слово в слово
І в мене санкредіт😆😆вже не так емоційно реагую. Але ще трохи неприємно

І в мене санкредіт😆😆вже не так емоційно реагую. Але ще трохи неприємно
мені хлопець сказав "Можеш писати їм ідіть за кораблем, і більше не присилай мені скріни цих повідомлень" 🤣 тому я лише інколи дію перевіряю, бо вже каса щось 4 місяця подає в суд

Назад
Угорі