Старфін та наслідки непогашення боргу

Останнє редагування:
Кредит капітал

До речі хтось зна з ними можна домовитись за тіло?
а ви почитайте в темах про них.
інколи краще, як продають. не розумію, чому мої в них все ще... може тому що, в одному до цього брала і швидко закрила, а в інших частину тіла вже перекрила🤌

це вже щось нове🙂
Мій теж продали їм. Покищо домовитись не виходить, на діалог не ідуть
а через скільки продали?
Наша пісня гарна нова починаймо її знову🤣🤣точно через пару днів акція буде
як у вас справи з цими чудіками? бо в мене вже нова якась розсилка

Вкладення

• Screenshot_20240930-112238.webp
    Screenshot_20240930-112238.webp
    73.5 Кб · Перегляди: 103
це вже щось нове🙂

а через скільки продали?

як у вас справи з цими чудіками? бо в мене вже нова якась розсилка
Таке саме прислали😹😹😹ару
місяць, може більше, у старфіні, а у санкредит точно вже два десь. але вони то судом тикають, то акції пропонують
Я не реагую вже і збираю гроші

я теж.не реагую, поки з відкладанням складно, але теж, думаю, почну по гривень 50 на них відкладати🤣
У вас Санкредит турбував оточенні? А то в мене просрочка 5 днів, шлють смс про обдзвін контактних

У вас Санкредит турбував оточенні? А то в мене просрочка 5 днів, шлють смс про обдзвін контактних
ні. вони тільки шлють. спілкуються тільки з вами: тиск, напівпогрози, акції. стари і сани - одна компанія. виносять мозок тільки вам. чим більше ви з ними контактуєте, тим більше дзвінків.

ні. вони тільки шлють. спілкуються тільки з вами: тиск, напівпогрози, акції. стари і сани - одна компанія. виносять мозок тільки вам. чим більше ви з ними контактуєте, тим більше дзвінків.

26 днів, скинули гарантійну на тіло + 1000, оплатила - у відповідь тиша і нічого не закрили

Я платила по гарантійці‼️але перед цим обов'язково написати менеджеру‼️і все ок
Я писала і перед, і прям під час сплати і після. Тільки от після менеджер одразу кудись зник а на гарячій лінії стверджують що крім нього цю справу ніхто вирішити не може

Назад
Угорі