Старфін продав еапб

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 869

Sickk

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
21
Бали
283
Sickk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, старфін(банана) продав еапб (3500тіло), чи пропонують еапб якісь умови на закриття, чи вони виставляють повні вимоги, а потім до суду йдуть? І чи будуть з такою малою сумую йти до суду?

Доброго дня, старфін(банана) продав еапб (3500тіло), чи пропонують еапб якісь умови на закриття, чи вони виставляють повні вимоги, а потім до суду йдуть? І чи будуть з такою малою сумую йти до суду?
Також продали їх клони (Зекредіт). Тіло було 3000 грн. Мені пропонували два тіла,це максимум. В мене в суд за два роки так і не пішли,але не можу гарантувати,що у Вашому випадку вони також до суду не підуть. І якщо підуть в суд,то намалюють значно більшу суму.

Скільки у вас було протермінування? Через який час продали і пропонував Старфін якісь лояльні умови закриття?

Скільки у вас було протермінування? Через який час продали і пропонував Старфін якісь лояльні умови закриття?
Протермінування з травня місяця. Продали в грудні. Від старфіну було за тіло в грудні, але чекав за менше тіла.

поздоровляю))) тупі звонілки із лячними аж до сміху загрозами чекають на вас))) Насправді нічого страшного, але і домовитись вкрай важко. Не йдуть на поступки

Протермінування з травня місяця. Продали в грудні. Від старфіну було за тіло в грудні, але чекав за менше тіла.
В мене протермінування теж з травня,тіло пропонували приблизно з серпня-вересня по грудень,тіло 11к 27.12.2023 продали еапб,ці вже звонили до сестри,а вона сказала що мене не знає,мені не звонят не пишут.

В мене протермінування теж з травня,тіло пропонували приблизно з серпня-вересня по грудень,тіло 11к 27.12.2023 продали еапб,ці вже звонили до сестри,а вона сказала що мене не знає,мені не звонят не пишут.
Ну що ви вирішили питання з ЄАПАБ?

Назад
Угорі