Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене поки що з відсотків 300грн знесли. ЖирноПрострочення з вересня, цього тижня запропонували закрити за тіло. В мене дзвонили по оточенню "без смс і реєстрації".
В мене місяць протермінування. Якщо і працюють з оточенням, то наздоров'я))) Якщо оточення мене зачепить, то тоді з оточенням почну працювати я...)))В кого як з ними ? 10 днів прострочення, написали на телеграм що якщо через два дні не оплачу почнуть працювати з оточенням .
Мені вже в четвертий раз 20% знижки пропонують, от тільки не зрозуміло на що ця знижка))) Правило одне: немає грошей - нема про що мозмовляти)))В мене поки що з відсотків 300грн знесли. Жирно. Заманюють, та я щє тримаюся
![]()
Через який час почали дзвонити по оточенню? І кому саме дзвонили якщо не секрет ?Прострочення з вересня, цього тижня запропонували закрити за тіло. В мене дзвонили по оточенню "без смс і реєстрації".
Та майже одразу, може десь на другий тиждень прострочки, я ще й навіть з ними на початках спілкувався, доки не натрапив на формум, думаю, тому і оточення турбували. Зараз теж зайняв чітку позицію - ніяких розмов, режим сніжинки і якщо влаштовує пропозиція і є можливість - закривати.Ну в мене ще на 2 чи 3 день казали по телефону що будуть працювати з оточенням але нічого не зробили і майже навіть не дзвонили мені навіть , а зараз хз , закривати немає за що тож якщо працюватимуть з оточенням то будь ласка
Через який час почали дзвонити по оточенню? І кому саме дзвонили якщо не секрет ?
Я стільки пролонгацій заплатила в різних мфо що аж страшно, тепер вже як є , якщо оточення дізнається то вже так тому й бути я скаладаю кошти буду потихеньку віддавати. Шкода шо раніше на форум не потрапила .Та майже одразу, може десь на другий тиждень прострочки, я ще й навіть з ними на початках спілкувався, доки не натрапив на формум, думаю, тому і оточення турбували. Зараз теж зайняв чітку позицію - ніяких розмов, режим сніжинки і якщо влаштовує пропозиція і є можливість - закривати.
Ви платити ? Мені також пропонували тіло , в мене 77 днів , але нема чим платити . Але написали що будуть продавати . Кому вони цікаво продають свої договориПрострочення з вересня, цього тижня запропонували закрити за тіло. В мене дзвонили по оточенню "без смс і реєстрації".
У мене було так що у фін барі, кредісенді, авансі, були кредити, то було прострочення пару місяців, вони присилають з деяким списанням відсотків, але я дочекався прийшло за тіло) і домовився з ними всіма за тіло, там 7к аванс, і по 4к креді, та фінбарВи платити ? Мені також пропонували тіло , в мене 77 днів , але нема чим платити . Але написали що будуть продавати . Кому вони цікаво продають свої договори
В мене старфінУ мене було так що у фін барі, кредісенді, авансі, були кредити, то було прострочення пару місяців, вони присилають з деяким списанням відсотків, але я дочекався прийшло за тіло) і домовився з ними всіма за тіло, там 7к аванс, і по 4к креді, та фінбар
За місяць вже 2 рази пропонували тіло , але не дають гарантійний листВ
В мене старфін
На нет и суда нет)За місяць вже 2 рази пропонували тіло , але не дають гарантійний лист![]()
І я так подумала ) вони дають гарантійний але мені чомусь не хочуть , а в мене часу багато я почекаюНа нет и суда нет)
Я написала що зможу закрити в квітні . То його як взорвало на емоції , цього оператора їхнього. Сказав що в мене був то шанс і я його упустилаЗа місяць вже 2 рази пропонували тіло , але не дають гарантійний лист![]()
Завтра буде інший операторСказав що в мене був то шанс і я його упустила
Здравствуйте, вы решили вопрос с Старфин если да то как?В мене місяць протермінування. Якщо і працюють з оточенням, то наздоров'я))) Якщо оточення мене зачепить, то тоді з оточенням почну працювати я...)))
Мені вже в четвертий раз 20% знижки пропонують, от тільки не зрозуміло на що ця знижка))) Правило одне: немає грошей - нема про що мозмовляти)))
Вы это в каждой теме будете спрашивать? Включайте игнор и ждите предложений, сами когда-нибудь предложат закрыть за тело или около того.Здравствуйте, вы решили вопрос с Старфин если да то как?
Просто интересно, у каждого по разному одним и на 19 день предлагают закрыть за тело другим на второй месяцВы это в каждой теме будете спрашивать? Включайте игнор и ждите предложений, сами когда-нибудь предложат закрыть за тело или около того.
Не, не решил)))) Они СВС привлекли, вот жду с понедельника, чего нового скажут)))Здравствуйте, вы решили вопрос с Старфин если да то как?
А что такое СВС?Не, не решил)))) Они СВС привлекли, вот жду с понедельника, чего нового скажут)))