Стараюсь триматись але часами здається що руки опускаються вже

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Незнаю, може я така ,але як згадаю скільки ще людям винна і банкам , за МФО вже не кажу, то щось не ті кнопки включаються

Взагалі було би добре щоб чоловік своїх рідних сам на місце поставив. А люди поговорять тай на когось другого переключаться. Є такі людища що їм їсти не дай лиш дай комусь дупцю помити.
Оце і відноситься до цієї категорії його родичі,він їм теж говорив,щоб у спокою залишили нашу сім'ю,але це як в барабан.Просто вони в шоці що я почала давати їм одпор,завжди була така тиха вода?.Вони і прокуратурою мене лякали,що напишуть на мене заяву що до них із-за мене дзвонять,і поліцією,я їй посоветовала одразу поїхати до президента.

Натуля, человек с долгом это плохо? Или это клеймо?
Просто временные сложности. Не более. Это максимум на 5-6 месяцев, а там забудется. Жизнь не заканчивается на звонках из МФО.

Оце і відноситься до цієї категорії його родичі,він їм теж говорив,щоб у спокою залишили нашу сім'ю,але це як в барабан.Просто вони в шоці що я почала давати їм одпор,завжди була така тиха вода?.Вони і прокуратурою мене лякали,що напишуть на мене заяву що до них із-за мене дзвонять,і поліцією,я їй посоветовала одразу поїхати до президента.
Правильно відповіли. Хай пишуть що хочуть і кому хочуть. Були би мудрі не слухали б їх. Думайте про свою сім'ю, про своїх перлиночок і все буде добре.

Правильно відповіли. Хай пишуть що хочуть і кому хочуть. Були би мудрі не слухали б їх. Думайте про свою сім'ю, про своїх перлиночок і все буде добре.
Дуже вам дякую за вашу підтримку?
Натуля, человек с долгом это плохо? Или это клеймо?
Просто временные сложности. Не более. Это максимум на 5-6 месяцев, а там забудется. Жизнь не заканчивается на звонках из МФО.
Бачте для деякіх людей це є такій принцип що на тобі клеймо,люди які цього непроходили,бо мали солодке життя,немають потреб такіх як інші,тому і так ставляться до людей з кредитами як до хворих з чумою(опаси Господи).В мене прострочка 7місяців по всім Мфо,пока тримаюсь???

Останнє редагування:
На початку прострочкі взагалі ШГ дзвонила якась пришмандовка,то казала якщо я немаю грошей,то за кордоном добре платять за дитячі органи,о тоді мене вже накрило,я цього форуму ще незнала,хоча я їй побажала,якщо ти маєш дітей,то все своє життя щоб ти їх шукала по світу,якщо ні то шоб незмогла мати.

А як ви встановлювали так щоб лише ваші контактні дзвонили,бо я раніше закачувала програму труколлер,і всерівно були дзвінкі,можливо я щось нетак встановила,тоді мусила вже змінити номер.

Дякуб вам,та я стараюсь на плювати на це все,але часами волна надходить така,шо даю волю сльозам

Бо кожного ранку встаєш і думаєш шо вже ці гади будуть робити сьогодні,які пакості.
Встановіть программу: "Не бери трубку", там додаються кожного дня їх номери. Ваші, що записані в телефоні, проходят.

Встановіть программу: "Не бери трубку", там додаються кожного дня їх номери. Ваші, що записані в телефоні, проходят.
Ну зараз я вже змінила номер,бо встаровлювала труколер,і всерівно визванювали,бувало таке що і не вибивало хто це.

Назад
Угорі