Сроки ответов от Нацкомфин

• Автор теми Автор теми yarkko.dp
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K
Ответил сегодня нацком от 21.02.19 Ни Еврогроши, ни Кредиткасса инфы не предоставили им.
Но!!!! Еврогроши все списали 47200 и кредит закрыли, тело было 7000, оплатила 23000 им..
А кредит касса с тела 6600 насчитала 18200 и 5дней назад остановила начисление %, притом что этим козлам я 19500 уже заплатила

malaya, Вы в электронном виде заявку направляли, или официальным листом в нацком?

Мені також прийшла сьогодні відповідь по манівео від 13.02.,як завжди не надали документів,ще чекати 15 днів.

malaya, Вы в электронном виде заявку направляли, или официальным листом в нацком?
На сайте лист звернення, и на эл.почту

Мені також прийшла сьогодні відповідь по манівео від 13.02.,як завжди не надали документів,ще чекати 15 днів.
Мне по манивео ответа не пришло еще, но уже неделю с 38000, сумма 16000 и % не растет

Они договора, скорее всего не дают регулятору.

Так как там нет, не какой подписи вообще.

Только /ФИО/ а это не подпись с документом можно делать все что хочешь в любой момент.

А это вообще два пункта с ног валит.

4.8. Недійсність окремих умов цього Договору, встановлена рішенням суду, не має наслідком недійсності всього Договору, та в будь-якому разі не звільняє Позичальника від зобов'язання повернути Кредит, сплатити проценти за користування Кредитом та пеню за наявності

4.2. Сторони дійшли згоди, що у всіх відносинах між Позичальником та Товариством (заснованих як на першому Договорі, так і на всіх наступних договорах, інших договорах і угодах, які будуть укладені між Позичальником та Товариством у майбутньому) в якості електронного підпису Позичальника буде використовуватись Логін Особистого кабінету та Пароль Особистого кабінету.

Підскажіть якщо я написала звернення на урядовий портал і його направили на розгляд
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.це той самий нацком?

Підскажіть якщо я написала звернення на урядовий портал і його направили на розгляд
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.це той самий нацком?
Да

И мне можете скинуть

я просто написала щоб перевірили нарахування і оплати по договору ... У такійто компанії
Никто вместо Вас за калькулятором сидеть не будет. По Вашему НКФУ - это счетная палата? У нее другие функции.

Так
Написала Нацкому і я, чекаю відповіді

в алекс кредит в кабінеті взагалі немає договорів і проплат .
Вы считаете, что кабинет на сайте МФО - истина в последней инстанции? Читайте ст.ст.516-517, 1082 Гражданского кодекса Украины.

Здравствуйте! Может Вы подскажите, писала в нацкомфин заявление на манивео, с тела 8 тыс пролонгациями оплачено 18 тыс, требуют сейчас 33 тыс. Пришел ответ с нацкома предоставить им копию договора и доказательства оплаты. Но платила всегда через личный кабинет. Подойдут ли скрины с личного кабинета и договор с сайта?
Вы считаете, что кабинет на сайте МФО - истина в последней инстанции? Читайте ст.ст.516-517, 1082 Гражданского кодекса Украины.
Здравствуйте! Может Вы подскажите, писала в нацкомфин заявление на манивео, с тела 8 тыс пролонгациями оплачено 18 тыс, требуют сейчас 33 тыс. Пришел ответ с нацкома предоставить им копию договора и доказательства оплаты. Но платила всегда через личный кабинет. Подойдут ли скрины с личного кабинета и договор с сайта?

Вам недосуг почитать другие темы по этому вопросу? Сначала нужно писать в МФО и все требовать. Анализировать ответ МФО и только потом катать жалобу в НКФУ.

Назад
Угорі