Tana05
Форумчанин
- Дописи
- 43
- Реакції
- 29
- Бали
- 5090
Tana05 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А у Вас срок?Ну це у вас самий пік.В мене вони теж єсть,але не було нервів.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А у Вас срок?Ну це у вас самий пік.В мене вони теж єсть,але не було нервів.
Саме по ним 7 місяців уже.Нагадують про себе через листи та і все.А у Вас срок?
А сумма тела?Саме по ним 7 місяців уже.Нагадують про себе через листи та і все.
8000А сумма тела?
Безграмотный и такой борзый))) Аж смешно, но но гадости противные пишетМне он тоже пишет, и мужу и маме
У меня у них просрочка почти 2года.Сначала с полгода наяривали сейчас иногда звонят.В личный кабинет захожу просто показывает что есть активный займ но сумму не вижу .Как то так.Тело 5000 у нихкто сколько времени терпит этих уп*рей? и морозит их?
у меня тело 10000 вроде, третий месяц прострочки, сегодня уже добрались до официальной работы, задрачивают всех
фотоколажи были на родных уже
сколько времени еще будут доставать?
Не плачу з лютого місяця. Сьогодні прийшла смс """" Останній шанс домовитись про прощення боргу перед переуступкою прав в іншу компанію з вигодою для вас тел. 0800213160"" може дісно простять мені борг?)))Гроши всем развлекаются
Эти чм0шники ещё высылают фото вашего паспорта!!! У меня фото выслали моему брату, с которым я не общаюсь 6 лет
Ага. Можно не ждать и заниматься своими делами)На днях планируется выезд.группа для оценки платоспроможности
На днях планируется выезд.группа для оценки платоспроможности
Я останню оплату ним робила в перших числах січня, до сьогодні у нас було з ними чимало і колажі і погрози типу пробью голову арматурою, відкрите кримінальне провадження, і мене вони не чіпають за мій борг, може простили ?а ось за борг чоловіка скільки пройшло часу і ніяк них не угомонить, скидають його фото мені в вайбер, вимагають оплати, дістали до ручки і мене і родичів, коли вже вони заспокояться сама не розуміюкто сколько времени терпит этих уп*рей? и морозит их?
у меня тело 10000 вроде, третий месяц прострочки, сегодня уже добрались до официальной работы, задрачивают всех
фотоколажи были на родных уже
сколько времени еще будут доставать?
Так я держалась морозилась от Гроши всім майже 8 місяців....а вчора прийшла смс що можу закрити борг по списанню за 7000....зайшла в кабинет там 26 вісить сума...тут звонить чоловік що йому теж пришла смс він у мене був трохи в курсі на рахунок цих шараг я йому говорила що пролонгаціями все виплатила а що вони ще хочуть хз...АЛЕ їм таки вдалось знайти моє """слабое звено""" чоловік почав тошнить щоб шукала юриста розбиралась короче псіх ще той....шкода що стільки держалась морозилась але позвонила до упирів щоб дали гарантійний лист і розбить цю суму платить частинами.. чоловік хуже калов(((пояснюю що не ведись ...йому почав звонить ще і робот...так що буду платить хочу їх тварюк закрить щоб не тошнив чоловік...Не плачу з лютого місяця. Сьогодні прийшла смс """" Останній шанс домовитись про прощення боргу перед переуступкою прав в іншу компанію з вигодою для вас тел. 0800213160"" може дісно простять мені борг?)))
Мені тоже сьогодні писав цей чм0 шо сьогожні останній день оплати а дплі назвав родичів соловіка чоловіка і сказав мені готовмя готовся . Шо чекати???Мне он тоже пишет, и мужу и маме