Сроки мороза грошивсим

• Автор теми Автор теми unique
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 5K
Мені тоже сьогодні писав цей *** шо сьогожні останній день оплати а дплі назвав родичів соловіка чоловіка і сказав мені готовмя готовся . Шо чекати???
Та нічого не чекати.Змініть номер,і все.Вони в мене теж є.Але нічого поганого за них не скажу,ніяких пакостей не робили.Декілька листів і дзвінків до зміни номеру.Оточення не турбували.Прострочка майже 8 місяців.

Та нічого не чекати.Змініть номер,і все.Вони в мене теж є.Але нічого поганого за них не скажу,ніяких пакостей не робили.Декілька листів і дзвінків до зміни номеру.Оточення не турбували.Прострочка майже 8 місяців.
А писав вам цей Гена на вайбер ???? Родичів писав чи шось таке подібне???

А писав вам цей Гена на вайбер ???? Родичів писав чи шось таке подібне???
Я щоб не псувати свої нерви,поставила номер засвічений у МФО в старенький телефон.А собі купила нову сімку.І телефон скинула до заводських налаштувань і потім поставила новий номер,і уже там у мене всі месенджери і вайбер.Нащо псувати собі нерви і здригатись від кожного дзвінка?Коли можна жити спокійно.Не для таких вибачте д*білів,які роблять в МФО,мама квіточку ростила.???

Я щоб не псувати свої нерви,поставила номер засвічений у МФО в старенький телефон.А собі купила нову сімку.І телефон скинула до заводських налаштувань і потім поставила новий номер,і уже там у мене всі месенджери і вайбер.Нащо псувати собі нерви і здригатись від кожного дзвінка?Коли можна жити спокійно.Не для таких вибачте д*білів,які роблять в МФО,мама квіточку ростила.???
Так писав цей вам чи ні ???

Просто переживаю шоб він комусь ненаписав чт си шось інше
Якщо ви не перестанете з ними спілкуватись,то вони будуть шукати слабкі місця.Ось я вам живий приклад.Ні з ким не спілкуюсь,і неприємностей немає.

Якщо ви не перестанете з ними спілкуватись,то вони будуть шукати слабкі місця.Ось я вам живий приклад.Ні з ким не спілкуюсь,і неприємностей немає.
Дп да я взагалі непіднімаю від них трубку він на вайбер написав

Які настройки що там змінити ??
У настройках конфіденціальності вибираєте два верхні пункти "просмотрено"і "в сеті" і знімаєте галочки.Щоб не бачили чи ви продивились і чи ви в сеті в вайбері.

Ну вот а мені це *** писало
мне это чудовищек писало,и матери
когда начало переходить все границы и написало что мол такого знаете я аж улыбнулся.
Нашли они в реестре родного отца о котором я уже лет 18-20 ничего не слышал.
Начали писать что начнут с него,я пожелал удачи.
Родители давно разведены,у матери другая фамилия.
Куда у них есть доступа я не знаю так как родной отец никогда не был прописан по общему адресу.
Короче я с этим му..ой случайно начал общение....
наглости им не занимать сидят себе на зоне и развлекаются выбивая проценты.

Назад
Угорі