списание процентов Cashinsky

• Автор теми Автор теми Stolgaaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
НацКом выявил нарушения и написал о реституции. Так как пролонгаций я не делала, то должна вернуть только тело. Кредиту вообщем 11 месяцев. Они насчитали даже у же и не знаю сколько - месяц назад было что-то около 17к. Периодически звонит ЕАПБ, но они просто "дозвонилки" так что пусть ждут
А если делаешь пролонгации, тогда нарушения нету?

у меня 7 мес просрочки, в лк не захожу, в убки видел долг 16к, тело3к

может нас пронесет, попадем в акцию на списание
Мне не звонят,не пишут, контактному один раз позвонили
Та наврядче, багато раз з ними пробувала домовитися, але ж результату 0.

ну а дальше что? можна для разнообразия написать в нацфин, чтоб они не чувствовали себя хозяевами жизни
Нацком по Кашинскому не помог. Нарушения нашли но ни списания ни акций ничего...так и ждём уже с год

Им походу деньги не нужны, если они не хотят хоть что-то вернуть!
Мне вот сегодня звонила европейська Агенция и давай говорить за долг в кашинском. Я ей говорю :"а вы каким боком? Я у вас ничего не брала!". Так она снова по новой и так по кругу, а потом тётя просто сбросила (

Им походу деньги не нужны, если они не хотят хоть что-то вернуть!
Мне вот сегодня звонила европейська Агенция и давай говорить за долг в кашинском. Я ей говорю :"а вы каким боком? Я у вас ничего не брала!". Так она снова по новой и так по кругу, а потом тётя просто сбросила (
аналогичный разговор был, и уже не раз

Сьогодні прийшла відповідь від Нацкома
1579613901748.webp

1579613911516.webp

Ещё бы была суть нарушений изложена, а так пока непонятно о чем речь.

Сьогодні прийшла відповідь від Нацкома
1579613901748.png

1579613911516.png
Добрий день. Просрочка місяць в кашинський комусь вродь продали ЕАПБ якесь дзвонило. Я попросила прислати виписку по моїй оплаті їм вислали виписку на емейл а в низу така примітка::: що це значить кредит закриють??
Довідково: нарахування за позикою зупиняються на 121-й день прострочення у відповідності до вимог Облікової політики ТОВ "ФК"ГЕЛЕКСІ"

Ребят, у кого-то есть кредит в Cashisky, можно ли с ними как-то договориться о списание процентов ?
В мене в них прострочка півроку. Не платила ні копійки. Самі не телефонують від їх імені телефонує Європейська агенція з повернення боргів щось торочать про борг а я сніжинка. Кажу надайте докази що маєте права представляти інтереси кредитора тоді й говорити будем. Вони звісно такого не дають. Кредитор теж мовчить. Телефонувала до них сказали з питань заборгованості писати на електронну пошту або в чат, писала ...тихо-глухо. Правда в особистому кабінеті сума зупинилась не росте. В чаті консультат сказав, це тому що компанія пропонує рестуктуризацію, платити мінімум по 2000 тис кожного місяця ітак до повного закриття. Договору додаткового не укладають. раз пропустив платіж і знову почнуть нараховувати. Написала на них в Нацком, жду відповідь. Побачим. Що далі робити не знаю ще.....

НацКом выявил нарушения и написал о реституции. Так как пролонгаций я не делала, то должна вернуть только тело. Кредиту вообщем 11 месяцев. Они насчитали даже у же и не знаю сколько - месяц назад было что-то около 17к. Периодически звонит ЕАПБ, но они просто "дозвонилки" так что пусть ждут
мне тоже периодически звонят ЕАПБ-но нет никакого желания их слушать

ну я скільки читав наче не зустрічав щоб каш йшов на уступки, чи помиляюсь, за тіло я б закрив, бо це дасть Бог останній

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі