- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А навіщо комусь щось пояснювати ... Скажіть, що ви нічого не брали, що в суд вже звернулися, суд робить свою справу. Ви ж ніде не підписувались... Скажіть що мОшенніки на вас взяли ... За що вас звільняти ? За те що хтось викрав ваші данні і взяв на вас кредит ?Ну по перше нікого вона не звільне. Це тільки емоції, але зайвий раз не хочу потрапляти їй на очі. Тем паче що людина ніяк не може збагнути як можна влізли в це лайно. А як їй пояснити якщо я сама не розумію( 2019 рік як у тумані від лонгації до лонгації вся за в дупу.).
Через суд повернете утриманні кошти.А що за шаражкіна контора?Я вам приведу приклад. Про 1 ВНН я дізналася коли вже прийшов лист на роботу. Швиденько до юриста позов подали 2 місяці висіло на суд владі автоматичний розподіл справи.І коли бухгалтерія зробила останню оплату на суд владі з'явилося відкрито провадження заднім числом Шаражкіна контора кредит закрила бо виконавець їм перерахувала кошти.І знову йдем до суду.
Ось тому і хотілося почути думки наших юристів. Як кажуть євреї якщо два лікарі з трьох підтвердили то діагноз правильний.Domen, я бы это перетер с юристом. Если денег больше - с адвокатом, что бы их ниже нагнуть и вернуть всё.
Тут скорее вопрос цены.
Отменить ИНН и вернуть деньги можно.
Так шахраї 1.2 .3 а коли ще 8 в перспективі прийдуть .Вона ж не зовсім дурна.А навіщо комусь щось пояснювати ... Скажіть, що ви нічого не брали, що в суд вже звернулися, суд робить свою справу. Ви ж ніде не підписувались... Скажіть що мОшенніки на вас взяли ... За що вас звільняти ? За те що хтось викрав ваші данні і взяв на вас кредит ?
то её проблемыТак шахраї 1.2 .3 а коли ще 8 в перспективі прийдуть .Вона ж не зовсім дурна.
Срок для оспаривания в судовом порядке.Срок исковой давности, да - три года.
Як кажуть євреї якщо два лікарі з трьох підтвердили то діагноз правильний.
Тому і запитую чи не буде для суда це приводом відмовити.то её проблемы
где гарантия, что вы сможете снести надпись, предварительно добровольно оплатив по ней?
тегните юристов))Тому і запитую чи не буде для суда це приводом відмовити.
Так а какая разница сколько ? Данные украли и побрали кредитов, где только давали ... На работе проверять точно не будут ... Включаем режим окуня с круглыми глазами ... мол не я ... ниче не знаю, первый раз вижу и слышу ...Так шахраї 1.2 .3 а коли ще 8 в перспективі прийдуть .Вона ж не зовсім дурна.
Все вірно і в теорії працює, але як показує практика вона з вами поспілкується та через п'ять хвилин забуде.І наступного разу робить очі окуня та запитує видумаєте что то делать. Ось і нехочеться я китайський болванчік повторювати все заново.Так а какая разница сколько ? Данные украли и побрали кредитов, где только давали ... На работе проверять точно не будут ... Включаем режим окуня с круглыми глазами ... мол не я ... ниче не знаю, первый раз вижу и слышу ...
Ну так курсуете один раз, что вы уже заявление в милицию написали и обратились в суд. И это проблемы не у вас, что им звонят, а у них, что они с ними общаются.... Уберите из своей жизни рычаг управления вами. Они этим рычагом и пользуются ... Вы ничего не брали и ничего слышать не хотите. В конце концов если вас уволить, они не перестанут им звонить. Тут нужно по-мирному решать.Все вірно і в теорії працює, але як показує практика вона з вами поспілкується та через п'ять хвилин забуде.І наступного разу робить очі окуня та запитує видумаєте что то делать. Ось і нехочеться я китайський болванчік повторювати все заново.