Сплатити по виконавчому провадженню, а потім знести напис

• Автор теми Автор теми Domen
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K
Domen, я бы это перетер с юристом. Если денег больше - с адвокатом, что бы их ниже нагнуть и вернуть всё.
Тут скорее вопрос цены.
Отменить ИНН и вернуть деньги можно.

Приклад номер 2 про виконавче провадження дізналася одразу але ця нехороша людина ніяк не ходів надсилати доки ,заблочив картку щей на роботу прислав лист бухгалтер зробила платіж суд ухвалив заяву сьогодні а на завтра він стягнув з картки залишок .І знову подаємо новий позов ще з банку не можливо вибити куди пішов платіж кажуть тільки на запит суду.

Ну по перше нікого вона не звільне. Це тільки емоції, але зайвий раз не хочу потрапляти їй на очі. Тем паче що людина ніяк не може збагнути як можна влізли в це лайно. А як їй пояснити якщо я сама не розумію( 2019 рік як у тумані від лонгації до лонгації вся за в дупу.).
А навіщо комусь щось пояснювати ... Скажіть, що ви нічого не брали, що в суд вже звернулися, суд робить свою справу. Ви ж ніде не підписувались... Скажіть що мОшенніки на вас взяли ... За що вас звільняти ? За те що хтось викрав ваші данні і взяв на вас кредит ?

Я вам приведу приклад. Про 1 ВНН я дізналася коли вже прийшов лист на роботу. Швиденько до юриста позов подали 2 місяці висіло на суд владі автоматичний розподіл справи.І коли бухгалтерія зробила останню оплату на суд владі з'явилося відкрито провадження заднім числом Шаражкіна контора кредит закрила бо виконавець їм перерахувала кошти.І знову йдем до суду.
Через суд повернете утриманні кошти.А що за шаражкіна контора?

Domen, я бы это перетер с юристом. Если денег больше - с адвокатом, что бы их ниже нагнуть и вернуть всё.
Тут скорее вопрос цены.
Отменить ИНН и вернуть деньги можно.
Ось тому і хотілося почути думки наших юристів. Як кажуть євреї якщо два лікарі з трьох підтвердили то діагноз правильний.

Можете оплатить, потом признать не подлежащим исполнению и вернуть переплату.
Проще сделать иначе: подать иск на признание надписи не подлежащей исполнению, сразу же заявление об обеспечении иска, на следующий день в суде взять ухалу и отвезти исполнителю, чтобы он вынес постанову о приостановлении производства.
Тогда никакие бумаги на работу не придут. Но делать это нужно быстро :)

А навіщо комусь щось пояснювати ... Скажіть, що ви нічого не брали, що в суд вже звернулися, суд робить свою справу. Ви ж ніде не підписувались... Скажіть що мОшенніки на вас взяли ... За що вас звільняти ? За те що хтось викрав ваші данні і взяв на вас кредит ?
Так шахраї 1.2 .3 а коли ще 8 в перспективі прийдуть .Вона ж не зовсім дурна.

то её проблемы

где гарантия, что вы сможете снести надпись, предварительно добровольно оплатив по ней?

Срок исковой давности, да - три года.
Срок для оспаривания в судовом порядке.
СИД это немного другое. И для ИНН сида, как уже неоднократно писалось на форуме, нет.
Могут ( и делают ) и через 4 года влепить. Да хоть и через десять.
Як кажуть євреї якщо два лікарі з трьох підтвердили то діагноз правильний.
Оффтоп
Особливо якщо лікуєш язву а ті лікарі - стоматологи :sarcastic:

Так а какая разница сколько ? Данные украли и побрали кредитов, где только давали ... На работе проверять точно не будут ... Включаем режим окуня с круглыми глазами ... мол не я ... ниче не знаю, первый раз вижу и слышу ...

Так а какая разница сколько ? Данные украли и побрали кредитов, где только давали ... На работе проверять точно не будут ... Включаем режим окуня с круглыми глазами ... мол не я ... ниче не знаю, первый раз вижу и слышу ...
Все вірно і в теорії працює, але як показує практика вона з вами поспілкується та через п'ять хвилин забуде.І наступного разу робить очі окуня та запитує видумаєте что то делать. Ось і нехочеться я китайський болванчік повторювати все заново.

Все вірно і в теорії працює, але як показує практика вона з вами поспілкується та через п'ять хвилин забуде.І наступного разу робить очі окуня та запитує видумаєте что то делать. Ось і нехочеться я китайський болванчік повторювати все заново.
Ну так курсуете один раз, что вы уже заявление в милицию написали и обратились в суд. И это проблемы не у вас, что им звонят, а у них, что они с ними общаются.... Уберите из своей жизни рычаг управления вами. Они этим рычагом и пользуются ... Вы ничего не брали и ничего слышать не хотите. В конце концов если вас уволить, они не перестанут им звонить. Тут нужно по-мирному решать.

Ты шо ... "думаэте что-то делать" ... Есть разница между "у нас проблемы" и "у вас проблемы"! Спросите, "а вы думаете что-то делать ?" ... "Что вы сделали для того, чтобы ВАМ не звонили ? Мне то не звонят ..., а если позвонят и скажут, что пока не отдадут миллион баксов - будут звонить каждые пять минут! ???? Сдесь должен руководитель принять меры! Достаточно будет того, что он просто игнорить будет! А будет выделываться - так скажите, что поставите на его номер переадресацию и тогда он вобще будет просто счастлив =)

Я когда-то так на номер прокурора так сделал, который меня продинамил и сказал - решайте сами ... Зря визитку мне давал ...

Назад
Угорі