romasha1982
Форумчанин
- Дописи
- 61
- Реакції
- 42
- Бали
- 5090
romasha1982 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це чистої води провокація!!! Це КАЛи так залякують!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну от не можуть кредити впливати при влаштуванні на роботу .Ніхто не має права відмовити в отриманні заробітку ,нікому не підозрілі такі тексти ?.Яке відношення мають роботодавці до тих кредитів ,які беруть працівники,?Щось на провокацію схоже .
Щей не ,,Новачок,,,Щось мені здається,що робота тут вже є...Доброго дня,
якась дивна у Вас історія. А можна поточнити що за сб?
І, вибачте, але нова пошта має такий потік кадрів, що вас заберуть по п'ятому колу з руками та з ногами....Дивна у вас історія.
Тим паче " ВЫ НЕ ГЛУПАЯ"
Ви добре подумали перед тим як таке писати? Це не провокація.Ну от не можуть кредити впливати при влаштуванні на роботу .Ніхто не має права відмовити в отриманні заробітку ,нікому не підозрілі такі тексти ?.Яке відношення мають роботодавці до тих кредитів ,які беруть працівники,?Щось на провокацію схоже .
А що це ,цікаво???Ви розумна людина,а написали дурню...Ви добре подумали перед тим як таке писати? Це не провокація.
А кто отказал кроме новой почты? И на какую должность претендовали?А що це ,цікаво???Ви розумна людина,а написали дурню...
так идите, там где деньгами не пахнет. Должны ж быть варианты?Боже які перелякані люди тут пишуть. Я колектор? Ви добре подумали перед тим як таке писати?
Я намагалася влаштуватися на роботу в "нову пошту","Justin", касиром в магазин канцтоварів "акварель"" офіс -менеджером і тд. Там робота з грошима.
там перевіряли от 5 до 7 днів. Піднімали все.
думайте головою перед тим як писати, ок?
Так я подумала ,а що це ?Чим обгрунтовують відмову у прийнятті на роботу?Ну хіба дійсно ,якщо йти у відділ де є справа з грошима ,тоді так можуть хвилюватись ,але і то зараз кожного дня роблять звіти ,тож пропажу грошей легко виявити .І чому Ви так агресивно налаштовані?Ви добре подумали перед тим як таке писати? Це не провокація.
Можливо не через кредити Вам відмовили???Боже які перелякані люди тут пишуть. Я колектор? Ви добре подумали перед тим як таке писати?
Я намагалася влаштуватися на роботу в "нову пошту","Justin", касиром в магазин канцтоварів "акварель"" офіс -менеджером в компанію "Київстар"і тд. Там майже везде робота з грошима.
там перевіряли от 5 до 7 днів. Піднімали все.
думайте головою перед тим як писати, ок?
?Ну от не можуть кредити впливати при влаштуванні на роботу .Ніхто не має права відмовити в отриманні заробітку ,нікому не підозрілі такі тексти ?.Яке відношення мають роботодавці до тих кредитів ,які беруть працівники,?Щось на провокацію схоже .
А можно узнать, что из вышеперечисленного относится к толковым компаниям? Новая почта или магазин канцтоваров?
Нет, ну серьезно. Неужели рынок труда так ограничен? И если все так плохо, почему не поехать за границу? Не глупый человек всегда сможет найти себе хорошую работу даже в той же Польше

Ну в Польшу не каждый может уехать. Кому-то и тут работать надо)А можно узнать, что из вышеперечисленного относится к толковым компаниям? Новая почта или магазин канцтоваров?
Нет, ну серьезно. Неужели рынок труда так ограничен? И если все так плохо, почему не поехать за границу? Не глупый человек всегда сможет найти себе хорошую работу даже в той же Польше
Сын в технополис устраивался в торговый зал консультантом-принес анкету,пару пунктов:наличие действующих кредитов(какой банк,сколько.Самый интересный пункт-действующии или просроченные кредиты семьи(отец,мать),где и сколько.Цікава тема!!!Де це цікаво,беручи на роботу перевіряють КІ???Хоча чула,що з кредитами в Калли точно не беруть....
Точняк. Особенно погранцам ))) Шоб не выпускать пcuxoв за пределы страны )))Ну в Польшу не каждый может уехать. Кому-то и тут работать надо)