Спаскудили репутацию

Ну от не можуть кредити впливати при влаштуванні на роботу .Ніхто не має права відмовити в отриманні заробітку ,нікому не підозрілі такі тексти ?.Яке відношення мають роботодавці до тих кредитів ,які беруть працівники,?Щось на провокацію схоже .
Доброго дня,
якась дивна у Вас історія. А можна поточнити що за сб?
І, вибачте, але нова пошта має такий потік кадрів, що вас заберуть по п'ятому колу з руками та з ногами....Дивна у вас історія.
Тим паче " ВЫ НЕ ГЛУПАЯ"
Щей не ,,Новачок,,,Щось мені здається,що робота тут вже є...

Ну от не можуть кредити впливати при влаштуванні на роботу .Ніхто не має права відмовити в отриманні заробітку ,нікому не підозрілі такі тексти ?.Яке відношення мають роботодавці до тих кредитів ,які беруть працівники,?Щось на провокацію схоже .
Ви добре подумали перед тим як таке писати? Це не провокація.

Интересно. Постою послушаю где это сб так проверяет, что работу нельзя получить никакую :попкорн:

Боже які перелякані люди тут пишуть. Я колектор? Ви добре подумали перед тим як таке писати?
Я намагалася влаштуватися на роботу в "нову пошту","Justin", касиром в магазин канцтоварів "акварель"" офіс -менеджером в компанію "Київстар"і тд. Там майже везде робота з грошима.
там перевіряли от 5 до 7 днів. Піднімали все.

думайте головою перед тим як писати, ок?

Боже які перелякані люди тут пишуть. Я колектор? Ви добре подумали перед тим як таке писати?
Я намагалася влаштуватися на роботу в "нову пошту","Justin", касиром в магазин канцтоварів "акварель"" офіс -менеджером і тд. Там робота з грошима.

так идите, там где деньгами не пахнет. Должны ж быть варианты?

Ви добре подумали перед тим як таке писати? Це не провокація.
Так я подумала ,а що це ?Чим обгрунтовують відмову у прийнятті на роботу?Ну хіба дійсно ,якщо йти у відділ де є справа з грошима ,тоді так можуть хвилюватись ,але і то зараз кожного дня роблять звіти ,тож пропажу грошей легко виявити .І чому Ви так агресивно налаштовані?

Я намагалася влаштуватися на роботу в "нову пошту","Justin", касиром в магазин канцтоварів "акварель"" офіс -менеджером в компанію "Київстар"і тд. Там майже везде робота з грошима.

Можливо не через кредити Вам відмовили???

?

А можно узнать, что из вышеперечисленного относится к толковым компаниям? Новая почта или магазин канцтоваров?
Нет, ну серьезно. Неужели рынок труда так ограничен? И если все так плохо, почему не поехать за границу? Не глупый человек всегда сможет найти себе хорошую работу даже в той же Польше

А можно узнать, что из вышеперечисленного относится к толковым компаниям? Новая почта или магазин канцтоваров?
Нет, ну серьезно. Неужели рынок труда так ограничен? И если все так плохо, почему не поехать за границу? Не глупый человек всегда сможет найти себе хорошую работу даже в той же Польше
:ahaha: :facepalm:

Ну в Польшу не каждый может уехать. Кому-то и тут работать надо)

Цікава тема!!!Де це цікаво,беручи на роботу перевіряють КІ???Хоча чула,що з кредитами в Калли точно не беруть....
Сын в технополис устраивался в торговый зал консультантом-принес анкету,пару пунктов:наличие действующих кредитов(какой банк,сколько.Самый интересный пункт-действующии или просроченные кредиты семьи(отец,мать),где и сколько.

Назад
Угорі