Спочатку я надіслала всім МФО заказні листи з проханням про закриття тіла кредиту, спимання відсотків і надання кредитних канікул, щоб я назбирала грошей на ці тіла. Тобто я зафіксувала і повідомила про свою позицію. Далі я їм по телефону відповіла, що у мене немає можливості закривати по реструктуризації. Тому чекаю від них відповіді на лист. Я не відмовляюсь від своїх зобов'язань, але і переплачувати 200% не збираюсь. Поверну те зо взяла. А більше я не маю часу на ці розмови по телефону ні про що. Для чого дзвонити щодня і говорити одне і те саме. Моя позиція одна і незмінна: тіло кредиту + кредитні канікули, щоб я могла назбирати гроші на це тіло. Він почав на мене кричати, мол що може бути важливіше в моєму житті, ніж закрити борг. А я думаю ти що дypak? Моє життя, здоров'я і тд. І тоді я розумію, що вони просто забирають мій час і енергію, які я повинна направити на те, щоб покращити своє фінансове становище, а не оправдовуватись і намагатись пояснити щось людям, які нічого не вирішують. Тому, якщо будуть гарно себе поводити і трохи почекають, я тіло поверну. А от одна компанія, яка себе погано поводила, не получить нічого.
Ні, вони на диво місяць взагалі мовчали, потім кілька дзвінків і вийшли на реструктуризацію. А що роблять зараз, не знаю тому, що не беру трубку ні від кого: ні від МФО, ні від рідних. Я більше не маю часу і бажання на цей негатив.
Це точно. Я скільки всього на форумі перечитала, але такого ще не зустрічала, щоб мама так на місце їх поставила і чітко розставила пріоритети. Респект