Сос кредит повернули переплату

• Автор теми Автор теми Milasha2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 3K

Milasha2020

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
43
Бали
5090
Milasha2020 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У червні місяці минулого року зверталась на урядову гарячу лінію і отримала відповідь ,що встановлено переплату по кредиту.В листопаді написала їм лист про повернення,чекала місяць відповіді.Тихо....вийшла через вайбер на них,спочатку морозились,мов листа не було,чекайте уточнюємо інформацію.....потім я напевно їх до пекла і вони мене з'єднали з юристом своїм....та відразу написала давайте реквізити......І чудо сталось,повернули переплату всю до копієчки))))

У червні місяці минулого року зверталась на урядову гарячу лінію і отримала відповідь ,що встановлено переплату по кредиту.В листопаді написала їм лист про повернення,чекала місяць відповіді.Тихо....вийшла через вайбер на них,спочатку морозились,мов листа не було,чекайте уточнюємо інформацію.....потім я напевно їх до пекла і вони мене з'єднали з юристом своїм....та відразу написала давайте реквізити......І чудо сталось,повернули переплату всю до копієчки))))
У Вас был погашен займ?

Я закрила займ.Потім на форумі прочитала що можна звернутись на урядову гарячу лінію для встановлення правильності нарахування відсотків.Вони самі дали інформацію НБУ що у мене переплата.От я з тим листом і атакувала їх

Я закрила займ.Потім на форумі прочитала що можна звернутись на урядову гарячу лінію для встановлення правильності нарахування відсотків.Вони самі дали інформацію НБУ що у мене переплата.От я з тим листом і атакувала їх
А можете в личку пример письма скинуть, хочу так написать на moneyveo

Можна ще мені зразок такого листа ) Дякую...

Ось приклад

Вкладення

• Screenshot_2022-01-06-09-02-56-117_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    Screenshot_2022-01-06-09-02-56-117_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 178
А яке було тіло? Скільки платили? То разом з просрочкою оплачували?
Питаю щоб прикинути чи вийде самій щось повернути
Тіло було 5000,заплатила всього разом 28 тис.(бо дурна була)
Тіло було 5000,заплатила всього разом 28 тис.(бо дурна була)
Якби раніше попала на цей форум,вони б цього не отримали

Подскажите пожалуйста, у меня в этой конторе есть кредит на 6.5 тыс, договор был заключён в апреле 21 года, с апреля до ноября платил процент вроде 2.5 тыс. потом нашел форум и перестал, сейчас в просрочке, могу ли я на что-то рассчитывать?

Подскажите пожалуйста, у меня в этой конторе есть кредит на 6.5 тыс, договор был заключён в апреле 21 года, с апреля до ноября платил процент вроде 2.5 тыс. потом нашел форум и перестал, сейчас в просрочке, могу ли я на что-то рассчитывать?
Думаю можна,Але після закриття займу

Тобто оплатити все що нарахували,а потім гадати пощастить чи ні?Цікава теорія)))

Тобто оплатити все що нарахували,а потім гадати пощастить чи ні?Цікава теорія)))
Я дізналась що можна просити повернення коштів тільки через пів року як все погасила.От і вирішила спробувати....

Назад
Угорі