Yaska
✩ Premium ✩
- Дописи
- 665
- Реакції
- 224
- Бали
- 343
Yaska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Через місяці три.Через який час скажіть будь ласка вам запропонували?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Через місяці три.Через який час скажіть будь ласка вам запропонували?
Оооо добре. В мене тільки місяць пройшов. І менеджер написав коли я сказала що буду закривати за тілом "перестаньте повторювати одне й те саме що ви закриєте за тіло ви повинні закрити повністю з відсотками те що нараховано" ну хай чекають та я почекаю. Ну з 5 тис віддавати 15 якось не дуже.Через місяці три.
Та я просто видалила і проігнорувала,вони цим нічого не добʼються від мене,бо зараз закриваю інших кредиторів,які пішли на нормальні умови і закриваю за тіло.Напишіть їм,що вони психічно хворі. Це цивільно-правові відносини,а тому це блеф,до тогож без ніякого креативу.Куди котиться світ...деградує..
Все правильно,спокійніше будьте,нервові клітини не відновлюються,так пишуть лікарі.Та я просто видалила і проігнорувала,вони цим нічого не добʼються від мене,бо зараз закриваю інших кредиторів,які пішли на нормальні умови і закриваю за тіло.
Ніякого криміналу ,Ви брали кредит за своїми документами ,то шліть їх ,або краще морозьте ,мене так лякав не один сарайМені прийшло на пошту.
Вчора була пропозиція за тіло,але закриваю зараз інші кредити.
а тепер таке чудо надіслати.
Ігнорування кредитора не допоможе Вам уникнути відповідальності через несплату! Під час опрацювання наданої Вами інформації, а саме контактних осіб, вказаних Вами в заяві-анкеті, було встановлено, що номер не є дійсним. Виходячи з Вище вказаного, компанія має підставу вважати, що Ви свідомо та цілеспрямовано надали нам недостовірну інформацію. Відповідно до п.8.2 КД за надання завідомо недостовірної інформації Ви можете нести кримінальну відповідальність. Додатково повідомляємо, що згідно ст.182 ККУ п.1 "Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, караються штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. З якою метою Ви надали компанії недостовірну інформацію?
Чекаю просто нормальної пропозиції від них,це повідомлення не сприймаю зовсім,навіть смішно,що говорять про якусь кримінальну відповідальністьНіякого криміналу ,Ви брали кредит за своїми документами ,то шліть їх ,або краще морозьте ,мене так лякав не один сарай
Правильно і робите ,самий дієвий способ це морозити їх ,ніяких розмов ,антиспам і витримки ВамЧекаю просто нормальної пропозиції від них,це повідомлення не сприймаю зовсім,навіть смішно,що говорять про якусь кримінальну відповідальність![]()
Дякую )Правильно і робите ,самий дієвий способ це морозити їх ,ніяких розмов ,антиспам і витримки Вам