Sos Credit угрожают судом

• Автор теми Автор теми Tetyas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 109
  • Перегляди Перегляди 8K
Хах, написали вот такое на почту) подождать еще?) что-то очень мало из 45тыс
Сом кредит? А прокто?
Screenshot_20240528-232901.webp

завтра спрошу за сома) буду предлагать тело кредита или выжидать?
Ага, ще спитайте, чи пов'язані якось їхні апетити і такий поспіх з нерестом сома, який ось-ось намічається (див. скрін у вкладенні).

А взагалі ви цікава, канєшна) Створили тему, цілий день питали поради і думки інших щодо лякалок, на що вам чітко відповіли, чому не варто з ними взагалі спілкуватись, і ви знову збираєтесь про щось домовлятись🫣
А вы глазастый я и не заметила)
Ви вже тут стільки повідомлень від них процитували, кожне їхнє слово, навіть закони щодо штрафів вивчили й розписали, тож дивно, що не помітили найголовнішого - соміка вусатого. Сом так і образитись може🤣

Це жарт, звісно

Вкладення

• 1716946103493.webp
    1716946103493.webp
    94.4 Кб · Перегляди: 63
Останнє редагування:
Доброго дня, у мене прострочка в них уже місяць, позвонили в перший день чоловіку, мамі. Пішли лісом, через три дні впаяли штраф, знов пішли лісом. Через тиждень десь написали, сплатіть 3000 , а решту спишимо ,ага при тілі 2000. Вже шлють щоб хоч за 1700 закрила😄

Доброго дня, у мене прострочка в них уже місяць, позвонили в перший день чоловіку, мамі. Пішли лісом, через три дні впаяли штраф, знов пішли лісом. Через тиждень десь написали, сплатіть 3000 , а решту спишимо ,ага при тілі 2000. Вже шлють щоб хоч за 1700 закрила😄
А вы контактных реальные указывали?

Назад
Угорі