Сообщение от ЕАПБ

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 25K
Ну про хто продав я згоден, але я ще питав кому найшидше ця контора вн робила, а тут вже, погодьтесь, в них питати про це - це смішно, тим самим позувати, що той вн і боюся.
Ну тоді подумайте,що вам дадуть відповіді форумчан ,коли у всіх абсолютно різні строки.Ось я у них уже місяць+-продали дінеро.Ну зроблять напис,ну знесу його.І абсолютно все рівно коли вони це зроблять.Моніторю себе в реєстрах і судовій владі і все.

Чи буде внн чи не буде ніхто не знає...може буде.....може ні.....те що продали це одне.Може ви дарма нервуєте..
А як не нервувати, може на днях буде покупець, прийдемо до нотаріуса а тут сюрприз, якби не продаж, я б так не переймався.

Ну тоді подумайте,що вам дадуть відповіді форумчан ,коли у всіх абсолютно різні строки.Ось я у них уже місяць+-продали дінеро.Ну зроблять напис,ну знесу його.І абсолютно все рівно коли вони це зроблять.Моніторю себе в реєстрах і судовій владі і все.
Мене покупець кв. пішле н... з моїми написами +час + не має зараз $ на зноси.

А як не нервувати, може на днях буде покупець, прийдемо до нотаріуса а тут сюрприз, якби не продаж, я б так не переймався.
Схвильованість зрозуміла, проте в контексті теми : так а чим знання яка саме шарага продала ЄАПБ, може вплинути на можливість відкриття останніми ВНН?
Окрім, як вам порадили, систематично в цей період перевіряти себе на предмет відкритого ВП, ви абсолютно нічим не зарадите, будете знати що це за мфо чи ні... Хіба що виплатите їм всі "хочуньчикі".

Короче, Склифософский.
Кто переуступил ЕАВД - не важно и на скорость полета не влияет. Что даст эта инфа?
Когда склепают ИНН, зависит только от них (ЕАВД). Могут завтра. А может ждут второго пришествия.

Схвильованість зрозуміла, проте в контексті теми : так а чим знання яка саме шарага продала ЄАПБ, може вплинути на можливість відкриття останніми ВНН?
Окрім, як вам порадили, систематично в цей період перевіряти себе на предмет відкритого ВП, ви абсолютно нічим не зарадите, будете знати що це за мфо чи ні... Хіба що виплатите їм всі "хочуньчикі".
Хто саме прод. мені для себе цікаво, предметно ж мене, перш за все, цікавили строки відкриття вн саме від ЄАПБ, особливо хотів би щоб поділилися форумчани, які з ними зіткнулися і мають так би мовити "свіжі" кред., а не 1-2р., тому що нові закони, нові екон. реаліїї, нові методи їхньої "роботи" і т.п.
Ну так продавайте уже,ще ж немає.В чому проблема?
Так хочу за реальну ціну прод., а не зроб. таку знижку аби продати, а кожен покуп. тоже хоче за гроши в тебе взяти, тому не все так швидко як мені хочеться.
Короче, Склифософский.
Кто переуступил ЕАВД - не важно и на скорость полета не влияет. Что даст эта инфа?
Когда склепают ИНН, зависит только от них (ЕАВД). Могут завтра. А может ждут второго пришествия.
"можуть завтра, можуть через рік" я це постійно про всіх і від всіх читаю, тому запитав по конретній конторі і хто з ними мав справу міг коротко написати: в мене 2дня після продажу., в мене рік і т.п., а не лекції мені читати.

Останнє редагування:
Хто саме прод. мені для себе цікаво, предметно ж мене, перш за все, цікавили строки відкриття вн саме від ЄАПБ, особливо хотів би щоб поділилися форумчани, які з ними зіткнулися і мають так би мовити "свіжі" кред., а не 1-2р., тому що нові закони, нові екон. реаліїї, нові методи їхньої "роботи" і т.п.
Звичайно мфо вчаться на своїх помилках і корегують свої методи тиску і повернення проблемних боргів.
Але, це в першу чергу є бізнес, і в цьому всі мфо мають певну відносну шаблонність, тобто ніхто не піде
на ранніх строках протермінування до нотаріуса, бо знають, що там можуть програти, якщо людина буде грамотно захищатися.
Отже вони застосовують максимально можливі інакші методи, накшталт довготривалих продзвонів всіх кого тільки знайшли,
писанини погрозливих і "вумних" листів, віддавання на дозвони іншим гарнітурщікам, і вже правове поле використовують як крайній
спосіб повернення коштів ... еле ніяк не як превентивний... Тобто ніхто не понесеться в суди чи до нотаріусів в 3-4 місяці протермінування.

Звичайно мфо вчаться на своїх помилках і корегують свої методи тиску і повернення проблемних боргів.
Але, це в першу чергу є бізнес, і в цьому всі мфо мають певну відносну шаблонність, тобто ніхто не піде
на ранніх строках протермінування до нотаріуса, бо знають, що там можуть програти, якщо людина буде грамотно захищатися.
Отже вони застосовують максимально можливі інакші методи, накшталт довготривалих продзвонів всіх кого тільки знайшли,
писанини погрозливих і "вумних" листів, віддавання на дозвони іншим гарнітурщікам, і вже правове поле використовують як крайній
спосіб повернення коштів ... еле ніяк не як превентивний... Тобто ніхто не понесеться в суди чи до нотаріусів в 3-4 місяці протермінування.
Дякую за конструктивний комент, я все це ніби і розумію, але... тому просто хотів для себе статистику форумчан по конкретній конторі: коротко термін і все.

Може ще форумчани винні у вашій ситуації?
Я просто просив що форумчани поділилися своїми конкретними термінами по даній конт., а не загальними. Щодо вини у моїй ситуації, то мені здавалося що тут підримують, а не натякають що я сам винен.
Я же не сказала что сразу после покупки. А сообщила Вам , что лично мне известно насчёт действий данной конторы.
Я також читав ці часто в суд подають.

Короче, Склифософский.
А може у них зірки якось сходяться...і знаходяться під впливом якоісь планети....або роблять внн по сприятливим днм...

Месяц,месяц прострочки.Это очень рано.Перестаньте паниковать раньше времени.

Кредит маркет, Кашинский, Кредит+, это точно их клиенты любимые! По опыту говорю, . Других не знаю)
Прям США 18-19 века, с такими вопросами - Кто меня и кому продал??) вахаххаахаххах

Назад
Угорі