Сообщение от ЕАПБ

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 25K
Евлампия, мне такая же смс прилетела, только я Вас немножко опередила 461 день и ни одной оплаты! ))
О как "поздравляю".никому и ничего не плачу. Только через суд а это не один месяц а то и год
Это звонилки. С ними сориться/объяснять/уговаривать, это, как разговор с муравейником... :)
Можно пытаться объяснить каждому муравьишке, что куда нести... Результат беседы - "0"...
Вас никто не слышит!;)
Все, только в заказных письмах!!!
Я им не объясняя их просто посылаю аж самой стыдно

Меня им Pozichka напарила, истеричные бабы. Звонят и рассказывают, что посадят за мошенничество, неадекватки.

Смс від ЄАПБ тов єапб розшукує гр. ....., номер, я так розумію що хтось мене продав, як взнати хто(простр. у всіх менше місяця) і коли чекати від єапб вн, бо продаю нерехом.

В мене інша зв"язка Манівео>Таліон>ЄАПБ>Онлайн Фінанс

В розыск? Расскажу анекдот.
Звонит Пабло Эскобар в ЦРУ:
- Алло! Меня никто не искал?

После полгода начинайте мониторить АСВП.Раньше точно не надо.
Хочеться вірити, але... по-різному пишуть, що і раніше робл. вн, а в моєму випадку це буде ж..па.
Перезвоніть і запитайте,у кого купили і коли зроблять ВП.
Дякую за такі "предметні" поради, може подзвонити і ще сказати: будь-ласка, я благаю, не робіть вн, бо я хочу встигнути кварт. продати.

Хочеться вірити, але... по-різному пишуть, що і раніше робл. вн, а в моєму випадку це буде ж..па.

Дякую за такі "предметні" поради, може подзвонити і ще сказати: будь-ласка, я благаю, не робіть вн, бо я хочу встигнути кварт. продати.
А порада,між іншим,сама нормальна.Взяти телефон і взнати хто вас продав.Але дякувати не треба.Ну тут теж гадалок і экстрасенсів немає.І як вам взнати хто,коли і як?Теж точно сказати не може ніхто.

А порада,між іншим,сама нормальна.Взяти телефон і взнати хто вас продав.Але дякувати не треба.Ну тут теж гадалок і экстрасенсів немає.І як вам взнати хто,коли і як?Теж точно сказати не може ніхто.
Ну про хто продав я згоден, але я ще питав кому найшидше ця контора вн робила, а тут вже, погодьтесь, в них питати про це - це смішно, тим самим позувати, що той вн і боюся.

Смс від ЄАПБ тов єапб розшукує гр. ....., номер, я так розумію що хтось мене продав, як взнати хто(простр. у всіх менше місяця) і коли чекати від єапб вн, бо продаю нерехом.
Чи буде внн чи не буде ніхто не знає...може буде.....може ні.....те що продали це одне.Може ви дарма нервуєте..

Назад
Угорі