Сообщение от ЕАПБ

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 25K
Може комусь приходило комусь такі смс ..такого ще не було..Це щось уже новеньке
Тоже в розыск подавали. А потом начали слать смс, что есть выгодное предложение и возможность списания.

Це середньо-статистично

Це посередині, я вважаю що багато це більше 30,

30+ )
)))
Для мене і 15 це жесть..
І що ви думаєте ?
C4F19B7C-FAE3-4AE9-A057-8E6ED2DCEA7C.webp

Мне тоже наобещали и все ни как обманщики)))
)))?
Давно забуте старе)
Ваша правда)
)))
Для мене і 15 це жесть..

І що ви думаєте ?

)))?

Ваша правда)
Дякую Вам усім.
За відповідь..я трішки заспокоїлася!
А то ..від таких смс не по собі робиться.

Останнє редагування:
Може комусь приходило комусь такі смс ..такого ще не було..Це щось уже новеньке
обычная х*рня. Таких мне по 5 в день от разных приходит.Не обращайте внимания.
C4F19B7C-FAE3-4AE9-A057-8E6ED2DCEA7C.jpeg

Мне тоже наобещали и все ни как обманщики)))
ваше життя перетвориться на жах)))))на суцільний жах))))))ржунімагу

Ваше боягузтво і фінансова безвідповідальність змушує ТОВ«ФК«ЄАПБ» турбувати ваших рідних. т:0684998597

Ну.......тут вже справа трошки інша.Чому не говорите?Я своім не говорила.І ім прийшла смс від сслоун що я боржник.Через 4 дня після прострочки.Довелося сказати.А через 3 дня як я призналася посипалися смс і звінки на номери батьків.Але вони були в курсі.І сестра з рідними.Всі знали.Для чужих і сусідів це мошенніки.Якщо наіжали,то не знаєм нічого.Ідіть пишіть заяву.А от така ситуація.І зараз на 3му місяці прострочки атаки звідусіль.То ....потрібно підготувати рідних.Скілтки у вас займів?1??????

Ну.......тут вже справа трошки інша.Чому не говорите?Я своім не говорила.І ім прийшла смс від сслоун що я боржник.Через 4 дня після прострочки.Довелося сказати.А через 3 дня як я призналася посипалися смс і звінки на номери батьків.Але вони були в курсі.І сестра з рідними.Всі знали.Для чужих і сусідів це мошенніки.Якщо наіжали,то не знаєм нічого.Ідіть пишіть заяву.А от така ситуація.І зараз на 3му місяці прострочки атаки звідусіль.То ....потрібно підготувати рідних.Скілтки у вас займів?1??????
У меня просрочка почти уже 2 года. Однин займ.

Назад
Угорі