Сообщение для контактов с предупреждением о возможных звонках коллекторов

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K
Хочу поделиться сообщаем, для контактов в ваших телефонных книгах, может кому-то пригодится. Советую отправлять рассылкой всем контактам которые могут попасть под давку в мессенджерах или просто всем, делайте рассылку или группой.

Текст
Всім доброго дня.
Пишу щоб повідомити Вас про наступне, краще ця інформація буде від мене: я маю фінансові складнощі на теперішній час. Знаю що хтось із ваз мене осудить, хтось не зрозуміє, хтось зненавидить, хтось порадується, хтось не захоче спілкуватися. Я не прошу мене зрозуміти або допомагати, просто хочу застерегти від того що може бути. Беру із ряду найгірших варіантів ( тим хто мав через мене досвід 5 років тому зрозуміти буде легше)
1. У порядку статті 25 Закону України "про колекторську діяльність в Україні" кредитори та колектори не мають право взаємодіяти із Вами без вашої згоди. При отриманні відмови від комунікації вони не мають право більше Вас турбувати.
2. Якщо все ж таки комунікація пройшла, кажіть що не знаєте мене.
3. Ті хто захоче поспілкуватися, будуть дзвонити постійно.
4. Для тих в кого не приймаються дзвінки від невідомих номерів, буде легше, можна собі встановити додаток типу труколер або фільтр дзвінків. Гетконтак зараз інфу зливає.
5. Можуть надходити смс повідомлення. Найчастіше це роботи. Загрози не несе.
6. Можуть надходити смс повідомлення в месенджерах. Сумлінні контакти відправляйте в спам або блочте.
7. Інколи, як зазначала вище вихожу з найгіршого сценарію, можуть створювати группи типу мені на лікування, типу мене вкрали і т д. В такі види групи краще не вступати. Не комунікувати.
8. Можуть направлять фотокуражі різного походження. Зразу кажу це не я.
9. Можуть казати що я вас зазначила поручителем, що є не правдивою інформацією, оскільки ви нічого не підписували і я не залишала нікому Ваших даних. Ніхто з Вас не повинен нести відповідальність за мої обов'язки та вчинки.
10. Не повідомляйте вашу особисту інформацію. Якщо звертаються за ім'ям або за ПІБ не кажіть "так це я".
11. Можуть дзвонити типу з мого номера, і казати що мене вкрали, це також не я.

І останнє, я прошу пробачення в усіх кому завдала або завдам незручностей. Я винна, це мої помилки і лише мені нести за це відповідальність. Як казала, хочу Вас уберегти від можливих наслідків моїх вчинків. Я не хотіла нікому завдавати клопоту і намагаюсь виправити ситуацію. Все це має тимчасовий характер.

Повідомлення несе інформаційний характер. Тому відповідати не потрібно.
Мені б скільки тексту навіть лінь читати було б) не в обіду)

І велика в вас сума боргів?
План по виходу вже є?

Надіюсь, не оточення застрелило боржника 🤣
Найцікавіше, що так на відсотків 50+ і відбудеться. Не фізично, звісно. А з покроковою інструкцією ТС і всі 90%. Але наша колега зрозуміла це, далі не будемо.

Багато, так є. Буду визнавати себе банкрутом
Расскажите пожалуйста а в чем смысл банкротства? Ладно если кредиты за лям выходят но если тело кредитов тысяч 300 то смысл? Я для себя интересуюсь, хочется услышать плюсы

Расскажите пожалуйста а в чем смысл банкротства? Ладно если кредиты за лям выходят но если тело кредитов тысяч 300 то смысл? Я для себя интересуюсь, хочется услышать плюсы
Типу Вам реструктуризують борг на 5 років та не будуть нараховувати відсотки

У меня нету 300 тис і даже нету 150 тис
Для меня проще в судебном порядке рефинансировать долги и платить по 2 тис на протяжение 5 лет или если нарушу график признать банкротом чем по 31 МФО жить в судах и исполнительных

У меня нету 300 тис і даже нету 150 тис
Для меня проще в судебном порядке рефинансировать долги и платить по 2 тис на протяжение 5 лет или если нарушу график признать банкротом чем по 31 МФО жить в судах и исполнительных
Так там же наче 100+ повинно бути боргу?
Та і банкрутство може бути роками ,хоча я не знаю точно)

😅😅😅
Ну тут з якої сторони глянуть 🤣
З усіх)
МФО ФО з банками можуть заявитися у суд та захотіти оті усі суми 🤣
У першій частині "Вбити Білла" щось схоже було. 100+ жорстких юридичних начальників юридичних департаментів у куздюмчиках одночасно.

Останнє редагування:
У першій частині "Вбити Білла" щось схоже було. 100+ жорстких юридичних начальників юридичних департаментів у куздюмчиках одночасно.
Це щось приблизно таке, так 😁 Чи є їм сенс заявлятися через 7 тис., наприклад, не знаю. Але, наче, банки навіть з такими сумами боргу приходять на процедуру банкрутства 😵‍💫

Назад
Угорі