Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня всім) Таке питання: якщо відкрити нову картку в приват банку, чи можуть МФО без мого відома зняти з неї гроші, якщо немає поки жодних арештів і т.д.?
Доброго дня всім) Таке питання: якщо відкрити нову картку в приват банку, чи можуть МФО без мого відома зняти з неї гроші, якщо немає поки жодних арештів і т.д.?
Нет. Об этом много информации. Меняете карту и нигде ее не светите. Для оплаты в интернете создаёте интернет карту (5 минут и бесплатно в приложении Приват24) кидаете на неё нужную сумму для оплаты и оплачиваете с неё. Основная сумма денег у вас хранится на новой карте, а туда переводите ровно столько, сколька вам нужно для оплаты.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.