Сняли деньги с чужой карты

• Автор теми Автор теми Aleksandr1203
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 204
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всем привет! В общем извините все за беспокойство. Ситуация короче такая. По телефону жене сказали что это гроши всем. Сходили в банк, взяли выписку. Оказалось это жены кредит Е гроши. Списали проценты. В полицию не ходили, нет смысла. Всем спасибо за переживания и советы!
Да вы что.....списали проценты в 13к? Так, а в банке вы писали заявление, как вам советовали?

Всем привет! В общем извините все за беспокойство. Ситуация короче такая. По телефону жене сказали что это гроши всем. Сходили в банк, взяли выписку. Оказалось это жены кредит Е гроши. Списали проценты. В полицию не ходили, нет смысла. Всем спасибо за переживания и советы!
Як нема смислу?13 тис.процентів??

Дружина нехай закриє рахунок і новий відкриє на дитячі виплати,бо і на слід.місяць спишуть все під 0.
А ще краще,нехай отримання дитячих виплат на укрпошту переведе.
Бо п'ять дітей їсти хочуть щодня.
І ще мене бентежить питання:"Чому Ви не проживаєте разом?"
Ну я розумію,борги,проблеми,але дітям потрібна повноцінна сім'я)))

Дружина нехай закриє рахунок і новий відкриє на дитячі виплати,бо і на слід.місяць спишуть все під 0.
Оффтоп
Це де таке написано?)?

Так и собирается сделать.

13к процентов....Карл, 13! Чтоб они гвоздями сра#ли

І що саме пєчальне в цій історії,що пузатий дядько в дітей кусок хліба вкрав?
Тут больше виноват автор и его жена, что карты не поменяли. Ну после боя кулаками не машут. И так легко с этими деньгами попрощались. Мне то честно побоку. Но это ооооочень легкомысленно

Тут больше виноват автор и его жена, что карты не поменяли. Ну после боя кулаками не машут. И так легко с этими деньгами попрощались. Мне то честно побоку. Но это ооооочень легкомысленно
В мене за 13 тис.вже й НБУ "горів-палав" би?

Ага, давайте ещё тут языковой вопрос обсуждать. Проблем больше нет же, да?)
Ви в чомусь побачили проблему? Я прекрасно могу изъясняться на русском. Від недавно повністю перейшла на українську. Мовне питання взагалі ніколи не виникало на форумі. Не на те Ви увагу звернули)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі