Снос ИНН и затраты

• Автор теми Автор теми Lenka1w3
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 137
  • Перегляди Перегляди 21K
Здравствуйте. Такой вопрос. Собиралась сносить ИНН Горай-Дорошкевич. Обратилась к юристу, она готовила иск. И сегодня звонит и говорит, что исходя из суммы которую они хотят ее снос не выгоден. Сумма долга 5800 +1300% ну и + издержки частного исполнителя и нотариуса в сумме все выходит порядка 15000. Половину уже вывернули из зарплаты по 20%. Мотивирует она невыгодность тем, что 5800+1300 это они посчитали по льготным условиям и даже если получится снести ИНН, то отдельным производством нужно будет делать так, чтоб исполнитель вернул деньги, а это ещё затраты на пересылки документов, ее услуги, судебный сбор и т.д. И плюс они могут подать в суд со всеми своими штрафами и песнями и т.д и у нас мало шансов оспорить это. Дело в том что я это видела так: мы сносим ИНН, на время суда останавливаются вычеты из зп. Они возращают то что вычли и мы договариваемся на оплату той суммы которую они хотели, т.е 5800+1300. И я попадаю на услуги адвоката, судебный сбор и пересылки. Может это я себе нафантазировала? Или юрист действительно права?
Не хочу нікого образити але Ви всі говорите якусь маячню. Я працював з Abvokat Ukraine юрист з форуму, ІНН банк Бумб. Так ось я заплатив 1200 суд.збір та послуги юриста(не розголошую) . В позові юрист просив визнати ІНН таким , що не підлягає виконанню та повернути суд.збір та витрати на юридичну допомогу. Суд задовільнив позов повністю. ІНН злетів, суд.збір та витрати на юр.допомогу повернули в повному обсязі. Я зніс ІНН та по коштам вийшов в нуль. Так, що з хорошим юристом судитися треба завжди при любій сумі.

Ну не скажите..Я бы сказал 50/50. Вот из тех,кого я знаю,что останавливают : "На все", готивочка,КФ.юа,Форза,новые кредиты,лоани ,дальше вспомнить не могу,ну вобщем я бы сказал,что не останавливают только ахреневшие,на подобии динеро,милоан,сос кредит,укр позыка и тд.
Альфа не зупиняє нарахування.
Також щось і підозра що і шаражки тим грішать.
Відповідно навіть якщо будуть знімати тих 20% , то проценти далі ростуть і так можна до пенсії не розплатитися.
В будь якому випадку треба зносити ВНН до чортів собачих.

Альфа не зупиняє нарахування.
Також щось і підозра що і шаражки тим грішать.
Відповідно навіть якщо будуть знімати тих 20% , то проценти далі ростуть і так можна до пенсії не розплатитися.
В будь якому випадку треба зносити ВНН до чортів собачих.
Подтверждаю,насчет альфы-ещё те скотыняки.Судился с ними по поводу инн,успел исполнитель куснуть зарплату.Так те ......каждый месяц к долгу по 350 гривен нащитывали и продолжают считать.(суд выиграл,удержанные пока не вернул)

Подтверждаю,насчет альфы-ещё те скотыняки.Судился с ними по поводу инн,успел исполнитель куснуть зарплату.Так те ......каждый месяц к долгу по 350 гривен нащитывали и продолжают считать.(суд выиграл,удержанные пока не вернул)
ниxepа себе.А кто судится помогал с юристов?

А альфа потім бушує після зносу ВН?

Не хочу нікого образити але Ви всі говорите якусь маячню. Я працював з Abvokat Ukraine юрист з форуму, ІНН банк Бумб. Так ось я заплатив 1200 суд.збір та послуги юриста(не розголошую) . В позові юрист просив визнати ІНН таким , що не підлягає виконанню та повернути суд.збір та витрати на юридичну допомогу. Суд задовільнив позов повністю. ІНН злетів, суд.збір та витрати на юр.допомогу повернули в повному обсязі. Я зніс ІНН та по коштам вийшов в нуль. Так, що з хорошим юристом судитися треба завжди при любій сумі.
Багато часу пішло на знесення? У суд не подали. Бо читала, що на декого в суд подавали, поки вирішували цю проблему. Я теж в процесі знесення, подали на 20000.

Багато часу пішло на знесення? У суд не подали. Бо читала, що на декого в суд подавали, поки вирішували цю проблему. Я теж в процесі знесення, подали на 20000.
3 місяці на сном. В суд не подавали.

Складывается впечатление что на всю Украину один Горай )))
Про Горай тут ...

Горай Олег Станіславовч, приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу. За даними Дмитра Кирилюка, Горай вчинив понад 115 тис. виконавчих написів минулого року. Виконавчий напис – це розпорядження нотаріуса про примусове стягнення з боржника на користь кредитора грошей або передачі чи повернення майна кредитору, здійснене на документах, які підтверджують зобов’язання боржника. За даними «Наших грошей», які ми зібрали в ось цю ексель-таблицю, майже 1 тис. виконавчих написів Горая оскаржується в судах. В багатьох випадках Горай посвідчував виконавчі написи на кредитних договорах, що заборонено законом, а також посвідчував написи на договорах, оформлених по крадених документах або щодо людей, які взагалі не брали кредитів, про що «Наші гроші» детальніше опишуть в окремому тексті найближчим часом. Горай уже почав судитися з Міністерством юстиції. Утім, з реєстру нотаріусів Горая уже прибрали, доступу до реєстрів речових прав та юросіб він не має.

Скажите ещё, пожалуйста, а адвокат может быть один на суде при сносе Инн или мы вдвоём обязаны быть?

Если нет денег на адвоката на снос инн, что можно предпринять?

Підкажіть будь ласка,зробили ВНН,заблокували карти якими я не користуюсь,чи потрібно відміняти ВНН,чи хай собі буде,з/п карту не заблокували!
Здравствуйте а как давно заблокировали карты какими вы не пользуетесь у меня такая же ситуация и сколько прошло времени с тех пор как зарплатную не тронули

Назад
Угорі