СМС и письма, которые шлют кредиторы

Розраховую дожати іх до пів тіла
Почитай раздел о них. Вроде идут.

Влад 11111111, так что не все так плохо

Привіт,всім !потрібна допомога прийшло смс з онлайн фінанс на телефон про передавання до суду,як і через скільки вони це зроблять?пишуть що до 17.05 треба вирішити . Кредит ще 2020 року

Рататуй, значит никто ничего никуда не подавал. Миллион раз обсуждалось на форуме

Ну, реальность самая реальная. Смс - то все фuгня. Надо мониторить судовую Владу, есуд.
Спасибо

Буду моніторити єсуд ,а далі мої дії,якщо побачу свою фамілію там з ними домовлятися чи відповідати в суді?

Останнє редагування:
Доброго вечора...можливо хтось знає що це може бути....з якої компанії
...із цього номера пишуть мамі смс 0977842468 ...якийсь Владимир.

Вкладення

• Screenshot_2025-05-12-20-18-29-150_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-05-12-20-18-29-150_com.viber.voip.webp
    108.3 Кб · Перегляди: 185
Сьогодні на телеграм прийшли погрози, яке не відомо від кого, може хтось бачив таке

Вже синові моєму погрози
Яка просрочка? У мене перший день, а я ще не всім родичам поставив блокувальник спаму а треба поспішати якщо ці такі агресивні

Підкажіть будьласка які МФО найбільш на найменш агресивні у СМС, листах та дзвінках оточенню? Топ-3 таких а також Топ-3 знизу
Читав що в топ-3 знизу входять контори Тенго-Панго, оточення не трогають взагалі
Дякую

Доброго вечора...можливо хтось знає що це може бути....з якої компанії
...із цього номера пишуть мамі смс 0977842468 ...якийсь Владимир.
Заблокуйте повідомлення від невідомих у вайбер

Останнє редагування:
Підкажіть будьласка які МФО найбільш на найменш агресивні у СМС, листах та дзвінках оточенню? Топ-3 таких а також Топ-3 знизу
Читав що в топ-3 знизу входять контори Тенго-Панго, оточення не трогають взагалі
Дякую
Агрессивные в плане именно смс 3м лицам?.. кредит7 и кредит+, из факторинга афк, наверное все... не считая криптозаймы.

Агрессивные в плане именно смс 3м лицам?.. кредит7 и кредит+, из факторинга афк, наверное все... не считая криптозаймы.
По СМС
Хоча по дзвінкам теж цікаво але наче в цій темі обговорюємо тільки листи, СМС

Окей, в телеграм преміум наче можна повністю відключити листи від невідомих, подумаю над цим

По СМС
Хоча по дзвінкам теж цікаво але наче в цій темі обговорюємо тільки листи, СМС

Окей, в телеграм преміум наче можна повністю відключити листи від невідомих, подумаю над цим
По звонкам рандом... и по вайбер телеграм тоже... никогда не знаешь кто кому что может написать, ведь отследить кто пишет и от имени какой компании нельзя, поэтому только привыкать к этому

Это у всех так, или только мне повезло?)))
Спам от мфо

Это у всех так, или только мне повезло?)))
Спам от мфо
У меня по средам на старую сим (с которой брал все свои кредиты) идет спам звонков, штук 35-40 за день
Строго по средам, суть все звонков - предложения кредитов)

У меня по средам на старую сим (с которой брал все свои кредиты) идет спам звонков, штук 35-40 за день
Строго по средам, суть все звонков - предложения кредитов)
сама краща смс це пропозиція від crypsee, це значить у вас немає там позики

Назад
Угорі