СМС и письма, которые шлют кредиторы

У мене є Топ 1, я також думаю що то вони, є гроші продали мій борг, саме цікаве я написала вже на топ 1 скаргу
Тоді це вони. Мені таке написував Технофінанс, якому вони борг продали. Такий самий стиль 🙃

хто знає що від них чекати? продали ЄАПБ
було купа пролонгацій, тіло 3к , певно захочуть 10 для закриття

Вкладення

• 9E1BB70E-EEC3-4488-9BD1-1A6ABEAE6143.webp
    9E1BB70E-EEC3-4488-9BD1-1A6ABEAE6143.webp
    82.4 Кб · Перегляди: 161
JuliaPlvk,

Третій день прострочки, вже ось такі повідомлення, чи варто звертати увагу?

Вкладення

• IMG_7612.webp
    IMG_7612.webp
    63.9 Кб · Перегляди: 153
Влад 11111111, на сообщения вообще не нужно обращать внимание. Разве что только те, где предлагают нормальные условия погашения.

Вкладення

• IMG_7615.webp
    IMG_7615.webp
    45 Кб · Перегляди: 153
Останнє редагування модератором:
Потрібно реагувати, коли в повідомленні буде чітко написано про списання?
якщо умови вам підходять то реагуйте, а так то це все спам тупий. Цих клоунів за пів тіла можна закрити 100%, але треба помаринувати десь як мінімум 3 місяці

а по тим посиланням в кабінет не переходьте, бо побачать і зразу будуть заобувати дзвінками

якщо умови вам підходять то реагуйте, а так то це все спам тупий. Цих клоунів за пів тіла можна закрити 100%, але треба помаринувати десь як мінімум 3 місяці

а по тим посиланням в кабінет не переходьте, бо побачать і зразу будуть заобувати дзвінками
Самі запропонують? Чи треба писати?

Самі запропонують? Чи треба писати?
самі, спочатку тілом а потім половину тіла, але головне не провтикати цей момент бо можуть після цього продати факторингу

я на них забив то через 8 місяців продали комусь там, вже і забув кому бо той лист в спамі був і видалився

Вкладення

• IMG_7646.webp
    IMG_7646.webp
    101.2 Кб · Перегляди: 119
  • IMG_7647.webp
    IMG_7647.webp
    134.8 Кб · Перегляди: 122
  • IMG_7648.webp
    IMG_7648.webp
    131.1 Кб · Перегляди: 114
І як тут далі діяти? Падати на ігнор?
С этими - да.
Шо за xepню оно там пишет?
"Как долго вы без работы?". Его, собаку сутулую, это вообще не должно волновать. А ты, блин, оправдывается перед этим полупокером, объясняешь что-то... Пошло оно в очко к своему товарищу.

А вообще надо глянуть по ним судебную практику. Сумма небольшая, если в суд подадут, то не будет смысла работать с адвокатом. Как минимум тело скорее всего присудят. Но, опять же, надо смотреть практику.

Или ещё вариант. Будут писать, отвечай коротко, мол, "вот мои условия (например, тело кредита), готов оплатить."
Если нет, значит пусть ждут.

С этими - да.
Шо за xepню оно там пишет?
"Как долго вы без работы?". Его, собаку сутулую, это вообще не должно волновать. А ты, блин, оправдывается перед этим полупокером, объясняешь что-то... Пошло оно в очко к своему товарищу.

А вообще надо глянуть по ним судебную практику. Сумма небольшая, если в суд подадут, то не будет смысла работать с адвокатом. Как минимум тело скорее всего присудят. Но, опять же, надо смотреть практику.

Или ещё вариант. Будут писать, отвечай коротко, мол, "вот мои условия (например, тело кредита), готов оплатить."
Если нет, значит пусть ждут.

Вкладення

• IMG_7649.webp
    IMG_7649.webp
    85.7 Кб · Перегляди: 119
И пусть гуляют вальсом. Не оправдывайтесь, чем больше оправдываетесь, тем больше они будут стоять на своем.

Вкладення

• IMG_7710.webp
    IMG_7710.webp
    128.6 Кб · Перегляди: 104
Назад
Угорі