СМС и письма, которые шлют кредиторы

Прийшла сьогодні така смс прострочка 5 днів.
Сума 13000/3000
Zavantazhennya reyestru z vashimi nomerami telefoniv v spisok na avtodozvin uspishno vikonanij. 0800203131 bit.ly/3PLrzxH
Та сама ситуація по старфіну, з 1500 хочуть 2700, за більше місяця жодних пропозицій, ну рік два чекати можу 😁
Мені сьогодні з StarFin прийшла така смс
Zavantazhennya reyestru z vashimi nomerami telefoniv v spisok na avtodozvin uspishno vikonanij. 0800203131 bit.ly/3PLrzxH
Будуть телефонувати рідним?

Останнє редагування:
Оплатіть борг до 30.08.24 і судовий розгляд справи НЕ БУДЕ ІНІЦІЙОВАНО.

Это просто пугалка?

Просто сейчас нет возможности оплатить. 3-4 недели и смогла бы закрыть
Можливо їм написати ,що зможете оплатити такого числа? Я поки з ними не спілкувалася,не готова стільки їм переплачувати.

Можливо їм написати ,що зможете оплатити такого числа? Я поки з ними не спілкувалася,не готова стільки їм переплачувати.
Позвонила поговорили с ними. Мой номер был внесён в какой-то другой договор. Мужчины. И мне пришло сообщение. Они мой номер сказали удалят. Я им ничего не должна. Слава Богу!

Позвонила поговорили с ними. Мой номер был внесён в какой-то другой договор. Мужчины. И мне пришло сообщение. Они мой номер сказали удалят. Я им ничего не должна. Слава Богу!
Это хорошо :)

Я ось нервуюсь через стимул, вони ніби надіслали лист на адресу реєстрації, я там не живу. З 19 ніяк не можу заспокоїтись, бо є можливість що воно ще не дійшло навіть, а якщо дійшло...

Я ось нервуюсь через стимул, вони ніби надіслали лист на адресу реєстрації, я там не живу. З 19 ніяк не можу заспокоїтись, бо є можливість що воно ще не дійшло навіть, а якщо дійшло...
А якщо навіть дійшло, хто такі ЮрСтимул?)))

IMG_2117.webp

Можуть прийняти якісь дії 3 роки тишини від них і повідомлення від них

Назад
Угорі