СМС и письма, которые шлют кредиторы

Бізнес позика надіслала телефонограму: до мене вже виїхали виконавці, які сьогодні опишуть майно - рухоме й нерухоме.
Прощавайте. Буду за вами сумувати.

Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, що може бути розцінено як умисне ухилення від сплати згідно договору. Ми вимушені переглянути Вашу кредитну справу щодо можливості надалі зв'язатись з Вашим оточенням. 0800219393 Інд.2013
Можуть турбувати оточення?

Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, що може бути розцінено як умисне ухилення від сплати згідно договору. Ми вимушені переглянути Вашу кредитну справу щодо можливості надалі зв'язатись з Вашим оточенням. 0800219393 Інд.2013
Можуть і будуть. Далі продадуть таліону і знову будуть,ті віддадуть афк і знову будуть. Потім можуть запропонувати тіло або менше тіла

Можуть і будуть. Далі продадуть таліону і знову будуть,ті віддадуть афк і знову будуть. Потім можуть запропонувати тіло або менше тіла
Або після таліон до онлайнів,а після них до юнітів,а ті в суд..🙃🙂 той,що 13....

Я смотрю сегодня moneyveo не в настроении))

Дід, я дуже,ну прям дуже хотіла щоб наше з Гато "парі" закінчилось нічиєю з рахунком 12:12,але юніти вирішили інакше😠😠. Тож боремся.
І ,знову ж таки,сподіваюсь,що це кінець...🙂🙃
Ми тебе почекаємо
unnamed (5).webp

Останнє редагування:
Лякають, правильно ж

Вкладення

• Screenshot_20240715-112452.webp
    Screenshot_20240715-112452.webp
    48.3 Кб · Перегляди: 106
Лякають, правильно ж
В мене такі повідомлення були на минулому тижні,сьогодні на пошту прийшло повідомлення від Таліону про реструктуризацію,але тіло 5 а хочуть 15,тому певно ще почекаю

В мене такі повідомлення були на минулому тижні,сьогодні на пошту прийшло повідомлення від Таліону про реструктуризацію,але тіло 5 а хочуть 15,тому певно ще почекаю
Оо а більш нічого вони не хочуть

Назад
Угорі