Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Платить 8000?Вообще 4000 хотет 8000
А что делать ?Платить 8000?
Я мала ну увазі суму боргу. 8000?А что делать ?
Можуть і будуть. Далі продадуть таліону і знову будуть,ті віддадуть афк і знову будуть. Потім можуть запропонувати тіло або менше тілаВи не відповідаєте на телефонні дзвінки, що може бути розцінено як умисне ухилення від сплати згідно договору. Ми вимушені переглянути Вашу кредитну справу щодо можливості надалі зв'язатись з Вашим оточенням. 0800219393 Інд.2013
Можуть турбувати оточення?
Або після таліон до онлайнів,а після них до юнітів,а ті в суд..Можуть і будуть. Далі продадуть таліону і знову будуть,ті віддадуть афк і знову будуть. Потім можуть запропонувати тіло або менше тіла
У мене кінцевою були ЄАПБ. Ті,що 11Або після таліон до онлайнів,а після них до юнітів,а ті в суд..той,що 13....
Я смотрю сегодня moneyveo не в настроении))Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, що може бути розцінено як умисне ухилення від сплати згідно договору. Ми вимушені переглянути Вашу кредитну справу щодо можливості надалі зв'язатись з Вашим оточенням. 0800219393 Інд.2013
Можуть турбувати оточення?
Або після таліон до онлайнів,а після них до юнітів,а ті в суд..той,що 13....
У мене кінцевою були ЄАПБ. Ті,що 11

... 
Ми тебе почекаємо
Ми тебе почекаємо
В мене такі повідомлення були на минулому тижні,сьогодні на пошту прийшло повідомлення від Таліону про реструктуризацію,але тіло 5 а хочуть 15,тому певно ще почекаюЛякають, правильно ж
Оо а більш нічого вони не хочутьВ мене такі повідомлення були на минулому тижні,сьогодні на пошту прийшло повідомлення від Таліону про реструктуризацію,але тіло 5 а хочуть 15,тому певно ще почекаю
Та сама ситуація по старфіну, з 1500 хочуть 2700, за більше місяця жодних пропозицій, ну рік два чекати можуІ в мене вони є ,покищо мовчать
Напишіть їм "Чому не державною?"Пришло смс , есть ли у них такая возможность, или очередная пугала???