Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю всім, мені вони навідь якісь листи відправляли (за їх словами) за місцем реєстрація, і навіть отот справа до районного суду мала піти.... А потім два тижні заманювали смс з якимось пропозиціями))Добрий день, комусь кредит каса надсилала такі смс?
« СИТУАЦІЯ КРИТИЧНА!Сплатіть борг перед CreditKasa0931708629»
Чого очікувати далі?
Хіба таке може бути в договорі?Пришло смс , есть ли у них такая возможность, или очередная пугала???
Так. Почитайте договірХіба таке може бути в договорі?
Не требаБиткапитал
"Спишемо всі нарахування! Немає коштів на сплату? Підібрали компанії, що схвалять Вам потрібну суму: ссылка"
мало нагребли? мож фатит?Биткапитал
"Спишемо всі нарахування! Немає коштів на сплату? Підібрали компанії, що схвалять Вам потрібну суму: ссылка"
Не треба, ****** вам будеБиткапитал
Це звонарі... є розділ по нимПривіт всім. Роки 4 не було чутно-видно нікого, бо я забила. І тут якась приблуда пише. Ще й сума така мала. Хто воно, що воно?
![]()
Так там боргу вже більше 4 років і тіло десь 2к, чого вони винирнули аж заразЦе звонарі... є розділ по ним
![]()
СВС
СВС колектори | Відгуки боржників про колекторську компанію, судова практика, контакти.anticollector.ua
А взагалі нагадують вам про борг перед кредит касою.
В мене те саме... 6 рік))Так там боргу вже більше 4 років і тіло десь 2к, чого вони винирнули аж зараз
Все по відключали і куди звонити не відомоХто завгодно це може бути.
ТакНові кредити є?