СМС и письма, которые шлют кредиторы

Ну просто лапочки ,вчора порадували :mosking:
IMG_20231116_151044.webp
Через який час просрочки вам прийшла дана пропозиція? Теж маю прострочену заборгованість в кредит плюс!

До цього часу вони просто дзвонили чи ще щось робили? По родичам через який час почали дзвонити!?
Та майже з першого тижня протермінування почали ,не багато знайшли родичів ,я там пролонгаціями закрив два тіла як мінімум ,а потім знайшов форум - і пішли всі в блок ,а я включив режим сніжинки

А банк сьогодні таке смс прислав, 4 місяці прострочки це пугалка? сьогодні телефонували пропонували реструктурізацію.

Вкладення

• 2024-01-04 23_15.webp
    2024-01-04 23_15.webp
    43.9 Кб · Перегляди: 208
borysp, все смс в принципе ни о чем. Можно удалить

Хоквуд, думаю, что всем приходило. Они ж не отдельно каждому пишут, а рассылают один текст всем.

Від того й цікаво , чи багато кому було надіслано )
Массовая рассылка. Пришло всем у кого они есть
Мне вот такое пришло. По мнению оператора 44, закрыть кредит, это моя новогодняя мечта))
Screenshot_20240105-175314~4.webp

Останнє редагування:
Привіт. Сьогодні отримала. Номер у мене не пробився. Від кого і що саме можна чекати? Шараг у мене багато. Лякають чи справді можуть щось порозсилати.

Вкладення

• Screenshot_2024-01-09-13-59-51-521_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-01-09-13-59-51-521_com.viber.voip.webp
    71 Кб · Перегляди: 191
Привіт. Сьогодні отримала. Номер у мене не пробився. Від кого і що саме можна чекати? Шараг у мене багато. Лякають чи справді можуть щось порозсилати.
Ого, якщо така ситуація то попереджайте рідних та обов'язково просіть нехай записують телефонні розмови ! Також можна звернутись до кіберполіції та НБУ якщо дійсно будуть телефонувати ! А загалом напишіть цьому додіку що за статтею 18 захист прав споживачів взаємодія із 3 особами можлива тільки за рахунок їх фактичної згоди , та ганьба в сторону оточення являється незаконною і ви будете фіксувати кожну розмову і надавати їх відповідним правоохоронним органам ! Цьому орангутангу що вам написав буде до лампочки , але краще ні нічого ;)
Ого, якщо така ситуація то попереджайте рідних та обов'язково просіть нехай записують телефонні розмови ! Також можна звернутись до кіберполіції та НБУ якщо дійсно будуть телефонувати ! А загалом напишіть цьому додіку що за статтею 18 захист прав споживачів взаємодія із 3 особами можлива тільки за рахунок їх фактичної згоди , та ганьба в сторону оточення являється незаконною і ви будете фіксувати кожну розмову і надавати їх відповідним правоохоронним органам ! Цьому орангутангу що вам написав буде до лампочки , але краще ні нічого ;)
Хоча мені здається це просто лякалка !

Єгроші, мілоан, тенго, кредиткаса, бізнес позика, швидко гроші, авіра, манівео, маніфою, кредит +, кредит 7, селфі, слон

Хоча мені здається це просто лякалка !
Та вже дзвонили і брєд несли, записи розмов є. Мене більше лякають не розмови, а всяка фігня виставлена в інтернеті. Чи зараз таким займаються ці шараги?

Єгроші, мілоан, тенго, кредиткаса, бізнес позика, швидко гроші, авіра, манівео, маніфою, кредит +, кредит 7, селфі, слон
Ого , ну із всіх варіантів самі адекватні це Єгроші та авіра ! Особисто в мене тільки ці настільки відбиті , але в мене дещо схожі просрочки як і у вас проте ніхто із вище вказаних не прогрожував саме так !

Ого , ну із всіх варіантів самі адекватні це Єгроші та авіра ! Особисто в мене тільки ці настільки відбиті , але в мене дещо схожі просрочки як і у вас проте ніхто із вище вказаних не прогрожував саме так !
Єгроші та авіра,, самі неадекватні?

У мене так ) авіра були виїздні групами лякали а про Євоші можете на форумі почитати, відбиті наглухо !
Так самі неадекватні т9 переправив :3

Останнє редагування:
Назад
Угорі