Zorro89
Форумчанин
- Дописи
- 779
- Рішення
- 1
- Реакції
- 322
- Бали
- 1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То хай припиняють. Хто їм заважає?Малек не по теме. Но главное не писал . Не звонил . А предлагают ....мда уж...
Навіть не знаю як це не відмовитися від такої пропозиції ???АКЦІЯ! сума до повного закриття за Договором складає 49974,02 грн. Сплатіть ЛИШЕ 22050,00 грн. та отримайте довідку про закриття. Для підтвердження участі в акції - зателефонуйте: 0800213139 АФК
Это при том что брал 9000
))))
Та да )Навіть не знаю як це не відмовитися від такої пропозиції ???
Там в чате еще выгоднее девушке прислалиНавіть не знаю як це не відмовитися від такої пропозиції ???
Шалені знижки)Там в чате еще выгоднее девушке прислали
![]()
А откуда вы знаете ,что позов в суде ?Скажіть на милість , монетка не хоче давати гарантійний лист , каже сума зміниться у кабінеті при оплаті, але ж позов вже у суді, я писала про врегулювання без суду із можливістю відізвати позов...
на сайті зареєстрована.туди і прийшло
Я даже не знаю як ви переживете те що вони на вас образилися))Видать обиделись )))
Своїм мовчанням Ви надаєте згоду на примусове стягнення всієї суми боргу, вийдіть на зв'язок і домовтесь на умови погашення. 0800213139. АФК
Эх.. Похоже, что да)) Там есть номер, можешь позвонить, извиниться за молчание))Видать обиделись )))
Своїм мовчанням Ви надаєте згоду на примусове стягнення всієї суми боргу, вийдіть на зв'язок і домовтесь на умови погашення. 0800213139. АФК
Позвонять і скажіть що Ви проти. І кладіть трубку)Видать обиделись )))
Хм... Как вариант)))Позвонять і скажіть що Ви проти. І кладіть трубку)
То что ты начинаешь не реагировать на звонки, это уже хорошо)) Продолжай в том же духе, и всё у тебя будет ок))Видать обиделись )))
Своїм мовчанням
Продолжай в том же духе, и всё у тебя будет ок))