СМС и письма, которые шлют кредиторы

Доброго дня, підскажіть чи дійсно слони їздять за адресою?
Screenshot_20230707_100256_Messages.jpg
Слоны идут на север (с) ?

Зрадів ,думаю - нарешті і мені листа прислали ,значить і я аферист ,а ні - комусь із сусідів ??
IMG_20230707_182804.webp

Ребята всем привет ,добрый всем вечер.Хотят тело 21300

Вкладення

• сердючка.webp
    сердючка.webp
    33.8 Кб · Перегляди: 184
Ребята всем привет ,добрый всем вечер.Хотят тело 21300
вони зараз всім на поступки йдуть, я у них так кредит, який протерміновано більше 1,5 року поділив на 7 платежів (тіло та трохи відсотків), а міг взагалі за тіло, але треба було одним платежем все сплатити, якщо маєте бажання та можливість, то можете домивитись з ними...

Що ще за відступлення?

Вкладення

• Screenshot_20230712_101732_Messages.webp
    Screenshot_20230712_101732_Messages.webp
    30.5 Кб · Перегляди: 135
Добрый день. Как думаете пугалка ?

При ініціюванні стягнення боргу через суд до виконавця буде подано клопотання про обмеження права виїзду закордон. АФК

Ну вынесит суд постанову про впроввадження . А исполнитель наложет запрет
Они могут писать вам что угодно. Вплоть до того, что отберут у вас детей (не важно что у вас их нет)
Когда подают в суд (если подают) делают это очень тихо.

Я просто думаю ,может они другие . Чем то особенные .
Они могут писать вам что угодно. Вплоть до того, что отберут у вас детей (не важно что у вас их нет)
Когда подают в суд (если подают) делают это очень тихо
Свято триває?)
Куйньою собі голову забиваєте.
Але то вам подобається по ходу
Я только спросил и все

Ну вынесит суд постанову про впроввадження . А исполнитель наложет запрет
Ні, не так.
1. Шарага звертається з позовом до суду.
2. Ви звертаєтесь до адвоката та захищаєтесь в судовому порядку.
3. У випадку якщо (ЯКЩО!) ви програєте першу інстанцію, попереду ще апеляція.
4. Якщо і апеляцію якимось чином програли, тоді суд видає виконавчий лист і з ним шарага топає до виконавця.
5. Виконавець виносить постанову про відкриття виконавчого провадження.
6. У випадку, якщо у вас там мільйонні борги і ви злісно ухиляєтесь від виконання судового рішення, виконавець може звернутись (а може і не звернутись) до суду з заявою про винесення ухвали про тимчасову заборону на віїзд закордон. Така заява повинна бути вкрай обгрунтована, просто так виконавець не може сказати в суді "він не платить, забороніть виїзд атататата".

Не забивайте собі голову зайвою муйньою, я вас благаю))
Я просто думаю ,может они другие . Чем то особенные .

Я только спросил и все
Особливих немає, вони всі плюс-мінус однакові.

Ні, не так.
1. Шарага звертається з позовом до суду.
2. Ви звертаєтесь до адвоката та захищаєтесь в судовому порядку.
3. У випадку якщо (ЯКЩО!) ви програєте першу інстанцію, попереду ще апеляція.
4. Якщо і апеляцію якимось чином програли, тоді суд видає виконавчий лист і з ним шарага топає до виконавця.
5. Виконавець виносить постанову про відкриття виконавчого провадження.
6. У випадку, якщо у вас там мільйонні борги і ви злісно ухиляєтесь від виконання судового рішення, виконавець може звернутись (а може і не звернутись) до суду з заявою про винесення ухвали про тимчасову заборону на віїзд закордон. Така заява повинна бути вкрай обгрунтована, просто так виконавець не може сказати в суді "він не платить, забороніть виїзд атататата".

Не забивайте собі голову зайвою муйньою, я вас благаю))

Особливих немає, вони всі плюс-мінус однакові.
У них сейчас на такое просто нет времени. Я думаю, что у исполнителей сейчас ..опа не то, что в мыле, а в пене от огнетушителя ;)
Одна разблокировка карточек дорогого стоит!!!?

У них сейчас на такое просто нет времени. Я думаю, что у исполнителей сейчас ..опа не то, что в мыле, а в пене от огнетушителя ;)
Ну так тим більше нічого хвилюватися.
В моїй практиці ще не було жодного випадку, щоб суд за клопотанням виконавця забороняв виїзд закордон комусь.

Пам'ятаю, колись працював юристом на заводі, було виконавче провадження відносно колишнього працівника, де завод був стягувачем. Так от ми півроку виконавця колупали, щоб той до суду звернувся, так і не доколупали. Тут питання більше фінансової винагороди виконавцю для звернення до суду. А хто захоче платити, коли боржник і так морозиться))

Не у всіх. Мій місцевий виніс постанову і за годину вже моно прокалатало про зняття арешту.
А хтось чекає поки оленями доставлять депешу лічно в руки банкірам)
В моїй практиці ще не було жодного випадку, щоб суд за клопотанням виконавця забороняв виїзд закордон комусь.
На форумі є людина яка навіть судилась з міграційкою.
Писав в темах.
Але це поодинокий випадок.
Але є.

Аааааа як же в мене горить які вони 3,14здунці!!!!! Хочеться далі це все розвивати і їх набрати та поговорити, але як то кажуть не рухай гівн* і не буде смердіти, тому хай ідуть раком!
B8F38EE2-F91D-40BA-9F76-BF331BDA4F1B.webp

Назад
Угорі