СМС и письма, которые шлют кредиторы

Пора уже не реагировать . Но все равно стрёмно ...
Вам столько информации уже дали, 4 месяца одно и тоже... Мне вот просто любопытно - "стрёмно" за что? Чего именно вы боитесь?

Я тільки неділю на форумі, переживаю тільки за те що ці шараги вирвуть у мене щось тільки через суд, пролохації їхні загнали мене в борги, тепер їм же і прийдеться допомагати мені вилазити з них, бо не меньшее я не согласен, неее соооооглааасен ???
Тут чоловіку стрьомно. Можеш допомогти?
Уже в ділі ???

Ото так быстро летит время .... ? Капец...
Я ще в тенго і мілоан не вийшла на просрочку, але вийду скоро, і хай пишуть пісьма мєлким почерком, бо раніше я у них продляла по 1к, потім закривала коли проявлялися гроші і от через них я часто не їла нормально, так що не страшно зовсім тепер, те що вони будуть робити
Фінсфера вчора писала Які у мене є для них пропозиції, я їх проморозила і видалила чат, сьогодні знову пише, обіжулькаються на мене, так хочеться написати Костя ну ти ж мужик, якось можеш порішати, а він нє, ще й ображається. Морожу Костю далі, жду поки щось придумає, або зважиться мені щось запропонувати.

Вкладення

• Screenshot_2023-07-05-13-29-33-270_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-07-05-13-29-33-270_com.viber.voip.webp
    23.7 Кб · Перегляди: 117
Останнє редагування:
Я ще в тенго і мілоан не вийшла на просрочку, але вийду скоро, і хай пишуть пісьма мєлким почерком, бо раніше я у них продляла по 1к, потім закривала коли проявлялися гроші і от через них я часто не їла нормально, так що не страшно зовсім тепер, те що вони будуть робити
Фінсфера вчора писала Які у мене є для них пропозиції, я їх проморозила і видалила чат, сьогодні знову пише, обіжулькаються на мене, так хочеться написати Костя ну ти ж мужик, якось можеш порішати, а він нє, ще й ображається. Морожу Костю далі, жду поки щось придумає, або зважиться мені щось запропонувати.
я спілкувався зранку, тепер м'яч на їх стороні, чекаю, коли щось лояльне запропонують.

Zorro89, заціни
...,як розуміти ваші вчинки?Борг 4800 грн не повернений. Не повернення коштів згідно договору вважається ШАХРАЙСЬКИМИ діями.
Ми можемо запропонувати лояльні варіанти для закриття цього питання , і уникнення спілкування з колекторськими організаціями.
Або вирішіть питання самостійно в особистому кабінеті.
Можемо зв'язатися з вами в соціальних мережах.
Або чекаємо зв'язку від вас. ЗВ'ЯЗОК-тел:
ТОВ "Фiнтаргет"

Brooo xDD
Всі разом на суд підемо чи шо)))
і в мене теж саме,що і у всіх..." все,як у нормальних людей"(як каже моя мама),хоч тут не відстаю від інших))) ... початок місяця,шарагам копієчка капнула на тєлєфончики от вони і стараються...

Zorro89, заціни
...,як розуміти ваші вчинки?Борг 4800 грн не повернений. Не повернення коштів згідно договору вважається ШАХРАЙСЬКИМИ діями.
Ми можемо запропонувати лояльні варіанти для закриття цього питання , і уникнення спілкування з колекторськими організаціями.
ТОВ "Фiнтаргет"
У меня покруче)) Кто явно фанат фильма звонок))
Screenshot_20230629-184714~3.webp

Шахраи тут только шараги ...
Zorro89, заціни
ТОВ "Фiнтаргет"

У меня покруче)) Кто явно фанат фильма звонок))
Screenshot_20230629-184714~3.png
До мами вчора хтось дозвонився,сказав,що їде до мене " в гості"... в тої паніка,насилу заспокоїла(от як їй донести,щоб не спілкувалась з ними???) а ще сказали,що мої фото на всіх стовпах висітимуть і що я шахрайка(шкода,мама не вміє записувати розмови на диктофон, бо інакше б скарга полетіла в нбу...

До мами вчора хтось дозвонився,сказав,що їде до мене " в гості"... в тої паніка,насилу заспокоїла(от як їй донести,щоб не спілкувалась з ними???) а ще сказали,що мої фото на всіх стовпах висітимуть і що я шахрайка(шкода,мама не вміє записувати розмови на диктофон, бо інакше б скарга полетіла в нбу...
Это кредит ап таким занимается?

Назад
Угорі