СМС и письма, которые шлют кредиторы

До мами вчора хтось дозвонився,сказав,що їде до мене " в гості"... в тої паніка,насилу заспокоїла(от як їй донести,щоб не спілкувалась з ними???) а ще сказали,що мої фото на всіх стовпах висітимуть і що я шахрайка(шкода,мама не вміє записувати розмови на диктофон, бо інакше б скарга полетіла в нбу...
Боже які вони ко....., у мому випадку, якщо б вони знайшли моє фото і повісили на стовп, то навіть якщо я біля нього поряд стояла, мене б ніхто не впізнав ???

у мене 23 мфо,по смс вирахувала,що то скоріш за все віва капітал(додам)
чому так вирішили? в мене вони доволі адеквати , але я в 90% випадках відповідаю, якщо хтось телефонує

чому так вирішили? в мене вони доволі адеквати , але я в 90% випадках відповідаю, якщо хтось телефонує
Я у 99,9 % з мфо не спілкуюсь взагалі.Інколи відповідаю у вайбері,пишу на пошту Спочатку прострочок хотіла домовлятись, але швидко зрозуміла,що марно. Запропонують щось адекватне- буду сплачувати.За день буває до 150 дзвінків-можливо на них відповісти???

Я у 99,9 % з мфо не спілкуюсь взагалі.Інколи відповідаю у вайбері,пишу на пошту Спочатку прострочок хотіла домовлятись, але швидко зрозуміла,що марно. Запропонують щось адекватне- буду сплачувати.За день буває до 150 дзвінків-можливо на них відповісти???
Звісно ні, сама кількість дзвінків вбиває будь яку жагу до життя і заставляє думати тільки про борги, я в перші дні, відповідала на мило брала трубку, а от про що я мала з ними домовитися я навіть не знаю ???. Зараз всі в ігнорі і якось життя краще стало, я навіть з людьми спілкуватися стала і чути, що вони говорять, а не вони тут а ти в боргах десь там далеко думаєш про це)
Маю до вас питання: які у вас успіхи від того, що ви постійно з ними на зв'язку?

Тема об смс. Для других вопросов есть другие темы

Ого сильно як за 1,5к ))
1AB8E020-B5ED-4C62-A477-D526EEF4F42A.webp

Останнє редагування:
Сьогодні повеселили ,одна із можливостей не крайня ,не остання ,а Одна із ,тобто якщо ще поморозитись то буде ще менше ?))))
IMG_20230707_100018.webp

Сьогодні повеселили ,одна із можливостей не крайня ,не остання ,а Одна із ,тобто якщо ще поморозитись то буде ще менше ?))))
IMG_20230707_100018.jpg
і мені одну з останніх можливостей сьогодні запропонували...

Доброго дня, підскажіть чи дійсно слони їздять за адресою?
Screenshot_20230707_100256_Messages.webp

і мені одну з останніх можливостей сьогодні запропонували...
Но ,не останню ,покищо їдуть лісом і далеко ?
Читайте форум ,лякалка,ні хто ні куди не їзде ,а якщо і приїдуть ?))))

В мене теж були Слони ....закрила за тіло та 2700 процентів ,через 3 місяця просрочки . Ніколи з ними не спілкувалася . 0 пролонгацій. Прислали смс з пропозицією я ім відповіла на пошту, так і закрила .

Назад
Угорі