Сашкаааа
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1233
- Реакції
- 742
- Бали
- 2805
Сашкаааа не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
МожливоРегіональний юрист ознайомиться з матеріалами.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
МожливоРегіональний юрист ознайомиться з матеріалами.
я домовилась на тіло і на платежі![]()
Да не буду я закрепляться с вашим менеджером. До 20 на связь не выйду. Я занята))
Четвертый год пошел, как они хотят закрепиться, я даже понятия не имею кто они вообще такие))
А я не буду))я домовилась на тіло і на платежі
АміньА я не буду))
А як тобі таке страхіття, - "Увага! Терміново! Прийшов наказ!"

От, пропустила те слово регіональний. А, ну то хай ознайомлюється.Регіональний юрист ознайомиться з матеріалами.
да, з граматикою дуже слабенько... "дорогови не закріплені на домовленість"... дограєтесь,що перейдуть на"розглядання та блокування рахунків"...![]()
Да не буду я закрепляться с вашим менеджером. До 20 на связь не выйду. Я занята))
Четвертый год пошел, как они хотят закрепиться, я даже понятия не имею кто они вообще такие))
Дорогови это новый вид взаимоотношений у оператора 44))да, з граматикою дуже слабенько... "дорогови не закріплені на домовленість"... дограєтесь,що перейдуть на"розглядання та блокування рахунків"...
якесь не сильно вумне писало... зате ,думає,страху на вас нагнало...))) Боже... яке кончене...Дорогови это новый вид взаимоотношений у оператора 44))
Подписана на как Victoria Bezpata))якесь не сильно вумне писало... зате ,думає,страху на вас нагнало...))) Боже... яке кончене...
Стосовно манівео,те ж саме прислали, наївні нарахували 30к і надіються ?Понял. Спасибо. Постараюсь не вестись . Но нависли конкретно....
Манивео уже скидку прелагает . Благодаря поддержке форума держусь
Вирішіть питання на лояльних умовах. Сплачуйте 40% від суми боргу до 01.06.2023р., а залишок оплачуйте частинами. Реструктуризація зупинить нарахування відсотків. 0800219393 Інд. 2013
Катастрофа.нічого страшного як я розумію м?)
Кто кого в суд должен подавать?Катастрофа.
Марнування лісу на це.
В суд подавайте.
Аєєєєє так і хотів, спасу звірят, грінпіс форева!Катастрофа.
Марнування лісу на це.
В суд подавайте.
Я на них за марнування лісу?Кто кого в суд должен подавать?
15 днів то рано. Передивіться розділ по цьому МФО.Прислали с аванс кредит вот такое письмо на Вайбер, сейчас возможности внести хоть какую то суму нету… стоит ли отвечать что то им? Тело вроде 4000, была пролонгация около 1000 вносил может чуть дольше… ничего страшного вроде нету, может кто то сталкивался с ними ? Когда за тело предлагают закрыть? К тому же в УБКИ пишет поточна заборгованость 4200 с тела 4000