СМС и письма, которые шлют кредиторы

За тему . Искренне примите извинения. Буду пытаться исправиться !

Т.е. сейчас они не подадут ?
За три роки я про них і забула.
Перестаньте за них думати,у вас є сім'я.Дбайте про них.

На жаль, борг по Вашому кредиту № 5516074 досі не погашено! ТОВ "Мілоан" високо цінує нашу з Вами співпрацю, проте, несплата кредиту з Вашого боку сприяє не лише збільшенню суми боргу та погіршенню Вашої кредитної історії, а й негативно впливає на результати роботи компанії, що призводить до зменшення суми податків, які сплачуються до державного бюджету, а отже, призводить до погіршення економічного стану в країні!Тому, ТОВ "МІЛОАН"попереджає Вас про початок процесу примусового стягнення боргу через отримання рішення суду, з послідуючим відкриттям виконавчого провадження, арештом Вашого рухомого чи нерухомого майна, а також внесенням відомостей про Вас в "Єдиний реєстр боржників"!
Наразі ТОВ МІЛОАН пропонує Вам вирішити питання в досудовому порядку. Якщо не маєте можливості сплатити всю суму, пропонуємо сплату частинами, раз на 15 днів (пройдіть за посиланням, оберіть "Подовження", "на 15 днів").
Як завжди все перекрутили. У них вже початок примусового стягнення ;) Воно так не працює. Поперше позов до суду, далі суд, далі рішення, далі можливо апеляція, потім виконавче провадження, потім стягнення 20% с зп, і вже потім (як у мене) - виконавче провадження завершено, бо нема чого взяти з того, у кого нічого нема;)

Як завжди все перекрутили. У них вже початок примусового стягнення ;) Воно так не працює. Поперше позов до суду, далі суд, далі рішення, далі можливо апеляція, потім виконавче провадження, потім стягнення 20% с зп, і вже потім (як у мене) - виконавче провадження завершено, бо нема чого взяти з того, у кого нічого нема;)
Понял. Спасибо. Постараюсь не вестись . Но нависли конкретно....
Манивео уже скидку прелагает . Благодаря поддержке форума держусь

Вирішіть питання на лояльних умовах. Сплачуйте 40% від суми боргу до 01.06.2023р., а залишок оплачуйте частинами. Реструктуризація зупинить нарахування відсотків. 0800219393 Інд. 2013

Останнє редагування:
Понял. Спасибо. Постараюсь не вестись . Но нависли конкретно....
Манивео уже скидку прелагает . Благодаря поддержке форума держусь

Вирішіть питання на лояльних умовах. Сплачуйте 40% від суми боргу до 01.06.2023р., а залишок оплачуйте частинами. Реструктуризація зупинить нарахування відсотків. 0800219393 Інд. 2013
Цікаво що це за агенція така ?)

Вкладення

• F473079A-3B35-43B6-8C36-E6831B87210B.webp
    F473079A-3B35-43B6-8C36-E6831B87210B.webp
    29.8 Кб · Перегляди: 163
Подскажите пожалуйста чего ждать от этого агентства и что это за агентство?

Вкладення

• Screenshot_20230530_115052.webp
    Screenshot_20230530_115052.webp
    20.1 Кб · Перегляди: 126
Подскажите пожалуйста чего ждать от этого агентства и что это за агентство?
Товариство з обмеженою відповідальністю «АГЕНЦІЯ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ»
Основний вид діяльності
82.91 Діяльність агентств зі стягування платежів і бюро кредитних історій
Таліон собі новий стіл завів, а пошта та сама [email protected]

Останнє редагування:
На жаль, борг по Вашому кредиту № 5516074 досі не погашено! ТОВ "Мілоан" високо цінує нашу з Вами співпрацю, проте, несплата кредиту з Вашого боку сприяє не лише збільшенню суми боргу та погіршенню Вашої кредитної історії, а й негативно впливає на результати роботи компанії, що призводить до зменшення суми податків, які сплачуються до державного бюджету, а отже, призводить до погіршення економічного стану в країні!Тому, ТОВ "МІЛОАН"попереджає Вас про початок процесу примусового стягнення боргу через отримання рішення суду, з послідуючим відкриттям виконавчого провадження, арештом Вашого рухомого чи нерухомого майна, а також внесенням відомостей про Вас в "Єдиний реєстр боржників"!
Наразі ТОВ МІЛОАН пропонує Вам вирішити питання в досудовому порядку. Якщо не маєте можливості сплатити всю суму, пропонуємо сплату частинами, раз на 15 днів (пройдіть за посиланням, оберіть "Подовження", "на 15 днів").
Дізнайтесь процедуру примусового стягнення боргу за тел.0730316553 СВС, мабуть кредиткаса(?!якась служба є))!

тілло кредиту на карті було 10 к. Спочатку прострочень старався поступового якісь кошти на неї закидать. Близько 5 к віддав чисто на відсотки((( після початку війни перестав взагалі вносити платежі. І ось вже близько півтора року прострочення, в кінці місяця присилають ось такі повідомлення захмарними сумами. Можливо хтось був у схожій ситуації по веокард? Пропонували за 20к закрить, попросив гарантійний лист. Але ніхто не його так і не скинув то ж і платіж не вносив. Звінками як на диво задовбоють тільки мене і то відносно рідко, 1-3 рази на місяць.

Вкладення

• D5E002FD-F68A-428C-A3A5-C8B922438675.webp
    D5E002FD-F68A-428C-A3A5-C8B922438675.webp
    36.5 Кб · Перегляди: 145
Кредит плюс…лякають чи готуватись?)))

Вкладення

• 1C9D1424-30CC-46DB-84D7-0D83CD089F50.webp
    1C9D1424-30CC-46DB-84D7-0D83CD089F50.webp
    11.3 Кб · Перегляди: 128
І ось вже близько півтора року прострочення, в кінці місяця присилають ось такі повідомлення захмарними сумами.
Ну норм. Нехай собі далі рахують.
В мене плюс мінус те саме. Правде не з картою.
Теж з трохи більше десятки нарахували за сороковнік.
Гарна в них фантазія і апетит. Ну най гикають далі

Если номера найдут, то готовься. Если нет, то пугают
у мене познаходили номера навіть тих,кого я не знаю і мене не знали(чоловік односельчанки)...хотіла зрозуміти принцип,по якому вони пов"язують мене з третіми особами(прописка,спорідненість...)але ніякій логіці це не піддається... здається ,просто рандомно набирають номера людей,що живуть у населеному пункті...

у мене познаходили номера навіть тих,кого я не знаю і мене не знали(чоловік односельчанки)...хотіла зрозуміти принцип,по якому вони пов"язують мене з третіми особами(прописка,спорідненість...)але ніякій логіці це не піддається... здається ,просто рандомно набирають номера людей,що живуть у населеному пункті...
Звісно, по прописці. В мене так знаходили сусідів в багатоповерховці. Я їх навіть не знав.

Назад
Угорі