СМС и письма, которые шлют кредиторы

Это кстати самые задолбыши. Уже четвертый год пошел. А они до сих пор мне шлют сумма вашей задолженности и дальше по тексту
я в минулому році їх закрила частинами ,прострочки не ще було,попросила розбити на декілька частин,без проблем розбили,сплатила , в кабінеті довго не відображалось,але потім довідка про закриття з"явилась... і вони мене забанили.тепер я небажаний для них клієнт.

Это кстати самые задолбыши. Уже четвертый год пошел. А они до сих пор мне шлют сумма вашей задолженности и дальше по тексту
Оо ці написують кожного дня щось нове.
Вікт24, інакше кажучи, платіть 4800 і потім платіть далі...
Хто б сумнівався.?

платіть 4800 і повернетесь у графік доїння

Вікт24, інакше кажучи, платіть 4800 і потім платіть далі..

я в минулому році їх закрила частинами ,прострочки не ще було,попросила розбити на декілька частин,без проблем розбили,сплатила , в кабінеті довго не відображалось,але потім довідка про закриття з"явилась... і вони мене забанили.тепер я небажаний для них клієнт.
Хай вибачають,ну 10 тис їх хотілок я закривати не буду,?

На підставі чого вони зібрались рахунки блокувати)

Вкладення

• Screenshot_2023-05-26-09-39-06-909_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-05-26-09-39-06-909_com.google.android.apps.messaging.webp
    15.9 Кб · Перегляди: 95
На підставі чого вони зібрались рахунки блокувати)
може на підставі того,що вони вже без ліцензії))))))) у мене продзвонили все село і теж шлють смс і посилання для переходу ,щоб я побачили їх "лояльні" умови...

Прийшло сьогодні ось таке від тенго

Вкладення

• Screenshot_20230526_133440_Messages.webp
    Screenshot_20230526_133440_Messages.webp
    28.7 Кб · Перегляди: 114

Привіт, це Кеш!​

Тебе давно не було чутно. Сподіваюсь, усе окей і ти ще пам'ятаєш свого бро Cashinsky. Пишу нагадати, що у тебе є заборгованість за кредитним договором ...​
Мабуть, у тебе були інші справи чи просто вилетіло з голови, тому я не ображаюсь. Але буде круто, якщо все ж таки повернеш кошти. Не хочеться, щоб твоя кредитна історія була зіпсована та надходили дзвінки від неприємних типів.​
До того ж ми з тобою, як зазвичай, можемо вирішити питання на лайті. У Cashinsky зараз діє програма часткової сплати заборгованості та прощення боргу. Це дійсно крута штука, щоб повернути кошти без напрягу та переплат. Але май на увазі: пропозиція тимчасова, тому не зволікай.​
Щоб скористатись програмою, зателефонуй за номером +38 (044) 364-06-46, і мої колеги допоможуть тобі. Переглянути деталі заборгованості ти завжди можеш в особистому кабінеті.​

Давно я так не сміявся!

Назад
Угорі