СМС и письма, которые шлют кредиторы

Очень страшно. Вот прям очень очень.
А вообще они милые. На 5 платежей тело предложили
Класно вам, оплата раз в місяць? Яке тіло якщо не сікрет? У мене вроді 2 чи 2.5к )
Можете прямо зараз їм відповісти "віддам тіло, або дійсно буду чекати примусового виконання".
Ахахаха десь так я їм і написав, і за дзвінки по більше 2 разів на день, і про порушення 189 та 355 ККУ і 25 закону про споживче кредитування, і ще щось туди вліпив що вони порушили, короче все готово до відправки в НБУ, але хотів би ще глянути зразок заяви в НБУ по таких ділах, не знаєш де є тут? Чи гуглити і найде полюбас?))
Пам'ятаю я одну дружелюбну форумчанку,яка про кар'єри розповідала...
Мабуть якась фіфа з МФО, 99.9% )))

Ще одне нині з кредит плюс прийшло…у них там хіба є такий відділ? Щось ой як сумніваюся :ahaha:
А і доречі ВИМАГАННЯ це якщо не помиляюся вже стаття, 189ККУ
1B5D84D9-9C8A-4C71-961C-3E0F0B46F107.jpeg
Закрила їх за майже половину тіла, чекайте пропозицій.

Манивео прислав сообщение на електронну пошту щодо розірвання достроково договору в мене в них просрочка 4 місяці що це може означати рідскажіть будь ласка

Кілька хв тому Додам прислали на почту та смс…як думаєте лякалка чи реально передають справу?

D28EF631-FD82-4FFD-9930-E771C3F05ABC.jpeg
43A83864-6865-4C60-B3D2-2D48ED0C5BCB.jpeg

Я б їх вже давно закрила, вели себе у мене тихенько. Буду чекати тіло
Треба тобі того?
Кілька хв тому Додам прислали на почту та смс…як думаєте лякалка чи реально передають справу?

D28EF631-FD82-4FFD-9930-E771C3F05ABC.jpeg
43A83864-6865-4C60-B3D2-2D48ED0C5BCB.jpeg
Нема у них ніяких відділів. А Вам сайт Судова влада і електронний суд в допомогу. Моніторте себе і не читайте маячню

Треба тобі того?

Нема у них ніяких відділів. А Вам сайт Судова влада і електронний суд в допомогу. Моніторте себе і не читайте маячню
Поняв прийняв, дякую за відповідь та заспокоєння :yes:

У мене таке:

На сьогодні сума Вашої заборгованості становить 10 800,00 грн. Приймаючи до уваги Ваше фінансове положення компанія Credit7 (ТОВ «ЛІНЕУРА УКРАЇНА») іде Вам на зустріч та пропонує повернутись в графік всього за 4 800,00 грн.

У мене таке:

На сьогодні сума Вашої заборгованості становить 10 800,00 грн. Приймаючи до уваги Ваше фінансове положення компанія Credit7 (ТОВ «ЛІНЕУРА УКРАЇНА») іде Вам на зустріч та пропонує повернутись в графік всього за 4 800,00 грн.
Это кстати самые задолбыши. Уже четвертый год пошел. А они до сих пор мне шлют сумма вашей задолженности и дальше по тексту

Вікт24, інакше кажучи, платіть 4800 і потім платіть далі...

Назад
Угорі