СМС и письма, которые шлют кредиторы

Подскажите пожалуйста что ждать от них, кредит 7 перепродал долг

Вкладення

• Screenshot_20230518_120937.webp
    Screenshot_20230518_120937.webp
    20.2 Кб · Перегляди: 166
Подскажите пожалуйста что ждать от них, кредит 7 перепродал долг
На форумі є цілий розділ

Доброго дня
Я вже не знаю яка в мене має бути реакція на таке
Опять щось прислали кредит7

Вкладення

• photo_2023-05-18_14-52-30.webp
    photo_2023-05-18_14-52-30.webp
    14.9 Кб · Перегляди: 162
На 19.05.2023 в кредитора є всі докази по справі "Навмисному ухилянню від повернення коштів компанії ТОВ Фінтаргет"
Вашу справу передано до відділу претензійно-позовної роботи!
За Ваші шахрайські дії передбачена цивільна та кримінальна відповідальність. Ви надали завідомо неправдиву інформацiю про термін повернення позики та актуальних контактах (ст.ст. 190,222, Кримінального Кодексу україни).
Ви вкрали кошти в компанії та не повертаєте!
Компанія надає Вам останню можливість оплатити борг БЕЗ НАСЛІДКІВ зi значним списанням!
Вийдіть на зв'язок для узгодження суми та графіка виплат!
Якось так!!!

На 19.05.2023 в кредитора є всі докази по справі "Навмисному ухилянню від повернення коштів компанії ТОВ Фінтаргет"
За Ваші шахрайські дії передбачена цивільна та кримінальна відповідальність. Ви надали завідомо неправдиву інформацiю про термін повернення позики та актуальних контактах (ст.ст. 190,222, Кримінального Кодексу україни).
Компанія надає Вам останню можливість оплатити борг БЕЗ НАСЛІДКІВ зi значним списанням!
Якось так!!!
Ви їм щось обіцяли?

Якось так!!!
Прислали сьогодні те саме, слово в слово. Проста розсилка шаблону без редагування. Про який термін повернення позики вони там пишуть, якщо я з ними ні разу не спілкувався, їм навіть взападло прочитати свій шаблон і відредагувати.

Прислали сьогодні те саме, слово в слово. Проста розсилка шаблону без редагування. Про який термін повернення позики вони там пишуть, якщо я з ними ні разу не спілкувався, їм навіть взападло прочитати свій шаблон і відредагувати.
Нормальна практика для єнотів.
В мене лякали записом розмови.
Ніколи з ними не розмовляв :rolleyes:
Все автоматом без будь яких дзвінків видавали з самого першого разу.

Нормальна практика для єнотів.
В мене лякали записом розмови.
Ніколи з ними не розмовляв :rolleyes:
Все автоматом без будь яких дзвінків видавали з самого першого разу.
Це мікрокеш, єдині, хто строчить на пошту кожен день, крім неділі.

сьогодні селфі кредит отаке прислали. я звісно вголос засміявся з того, що вони не благодійний фонд. дякую, повеселили

Вкладення

• IMG_20230522_151104.webp
    IMG_20230522_151104.webp
    72.3 Кб · Перегляди: 132
сьогодні селфі кредит отаке прислали. я звісно вголос засміявся з того, що вони не благодійний фонд. дякую, повеселили
Привласнили? Ахахах оце сміхуни, вони ж самі вам надали кошти, пишуть привласнили...ой нє магу, нехай в поліцію заяву пишуть що ви їх кошти привласнили а яяяя яяяяй :lol: :lol: :lol:
Я так і думала, прочитавши тут трохи бачу що статті у всіх різні. Як так?
Мене 525 лякали навіть в телефонному режимі, я сказав ок успіхів, але те що ви мені телефонуєте 7 раз та дзвоните особам які не зазначені в договорі, це вже дійсно статєєчкі))

Статус по справі: Закріплено за юристом Панченко І.А., розпочато підготовку позовної заяви. Оплата: Онлайн кредит на Вашу карту от Tengo ᐉ до 17 000 гривен за 8 минут (ТОВ МІЛОАН) Прийшло смс сьогодні як бути далі хто це такий цей юрист Панченко І.А.? Підкажіть будь ласка.

Останнє редагування модератором:
Статус по справі: Закріплено за юристом Панченко І.А., розпочато підготовку позовної заяви. Оплата: Онлайн кредит на Вашу карту от Tengo ᐉ до 17 000 гривен за 8 минут (ТОВ МІЛОАН) Прийшло смс сьогодні як бути далі хто це такий цей юрист Панченко І.А.? Підкажіть будь ласка.
Зайдіть в розділ смс

Назад
Угорі