Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Панченко у них на всі випадки життя. Не факт що він взагалі існуєНу зайшов і що?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Панченко у них на всі випадки життя. Не факт що він взагалі існуєНу зайшов і що?
Панченко парень недоступный. Столько дел ведёт одновременно ?Ну зайшов і що?
Дякую за відповідьПанченко у них на всі випадки життя. Не факт що він взагалі існує
а чего Украина с маленькой буквы, за одно это их в утиль!На 19.05.2023 в кредитора є всі докази по справі "Навмисному ухилянню від повернення коштів компанії ТОВ Фінтаргет"
Вашу справу передано до відділу претензійно-позовної роботи!
За Ваші шахрайські дії передбачена цивільна та кримінальна відповідальність. Ви надали завідомо неправдиву інформацiю про термін повернення позики та актуальних контактах (ст.ст. 190,222, Кримінального Кодексу україни).
Ви вкрали кошти в компанії та не повертаєте!
Компанія надає Вам останню можливість оплатити борг БЕЗ НАСЛІДКІВ зi значним списанням!
Вийдіть на зв'язок для узгодження суми та графіка виплат!
Якось так!!!
Як Св. Миколай))))Панченко у них на всі випадки життя. Не факт що він взагалі існує
Ну мене в телефонному може б і лякали проте хто з ними спілкується))) пропонують вести перемовини в вайбер ?Привласнили? Ахахах оце сміхуни, вони ж самі вам надали кошти, пишуть привласнили...ой нє магу, нехай в поліцію заяву пишуть що ви їх кошти привласнили а яяяя яяяяй![]()
![]()
Мене 525 лякали навіть в телефонному режимі, я сказав ок успіхів, але те що ви мені телефонуєте 7 раз та дзвоните особам які не зазначені в договорі, це вже дійсно статєєчкі))
Вайбер не такий страшний?Ну мене в телефонному може б і лякали проте хто з ними спілкується))) пропонують вести перемовини в вайбер ?
Так. Це оперативніше ніж чекати документи поштоюСтоит ли вообще сейчас регистрироваться в электронном суде ?
Їм певно ні,а мені немає з ними про що говорити дєнєг нєт?Вайбер не такий страшний?
Черговий " опус" вони й так відриють номери всіх при чому навіть тих кого ви не знаєте.Доброго раночку, кілька хв тому ось таке від слонів прийшло, звичайна лякалка?)))![]()
Та гнати в шию їх, як не наїлися з наших гаманців та кишень, то це їх проблеми, хай траву жують)))Ну мене в телефонному може б і лякали проте хто з ними спілкується))) пропонують вести перемовини в вайбер ?
Мені таке не потрібно, за 430 грн так мене діставати)))Черговий " опус" вони й так відриють номери всіх при чому навіть тих кого ви не знаєте.
Очень страшно. Вот прям очень очень.Ще одне нині з кредит плюс прийшло…у них там хіба є такий відділ? Щось ой як сумніваюся![]()
Можете прямо зараз їм відповісти "віддам тіло, або дійсно буду чекати примусового виконання".Ще одне нині з кредит плюс прийшло…у них там хіба є такий відділ? Щось ой як сумніваюся
А і доречі ВИМАГАННЯ це якщо не помиляюся вже стаття, 189ККУ
![]()
Можете прямо зараз їм відповісти "віддам тіло, або дійсно буду чекати примусового виконання".