СМС и письма, которые шлют кредиторы

Ось таке прийшло сьогодні, що крім дзвінків і повідомлень можуть зробити?

Вкладення

• IMG_20230510_103051_331.webp
    IMG_20230510_103051_331.webp
    21.5 Кб · Перегляди: 165
Готують план заходів... То як? Зібрались юристі (чоловік 10), сіли навкруги вашого договору, і давай готувати план... Ситуація нестандартна!!! Потрібен особистий підхід, та ретельна підготовка! :mosking:
І вже підготувавшись добряче, почнуть дзвонити і пропонувати нові і нові умови!!!;)

Готують план заходів... То як? Зібрались юристі (чоловік 10), сіли навкруги вашого договору, і давай готувати план... Ситуація нестандартна!!! Потрібен особистий підхід, та ретельна підготовка! :mosking:
І вже підготувавшись добряче, почнуть дзвонити і пропонувати нові і нові умови!!!;)
Ти звідки так досконально ситуацію знаєш? А-ну,а-ну

Лист поштою можуть надіслати із "вручити особисто". Минулого літа, коли у дворі оси створили гніздо у дуплі мертвого дерева, дуже стало у нагоді)

Ти звідки так досконально ситуацію знаєш? А-ну,а-ну
Та то я ще їм порад не накидав ;)
Щоб швидше шось робити, можна не готувати план..., а зразу планувати;)
50% роботи (підготовка) виконано... Хай не дякують.;)

Наснилось щось мабуть
Кінець робочого дня
Та то я ще їм порад не накидав ;)
Щоб швидше шось робити, можна не готувати план..., а зразу планувати;)
50% роботи (підготовка) виконано... Хай не дякують.;)
Не можна планувати без плану. Не той приход

А мені сьогодні мілоан написав,що любить мене ,а ще що критично важливі для країни підприємства( це ж мабуть мфо) повинні працювати у цей нелегкий час і щоб я заплатила і таким чином приблизила перемогу. отак то! Вибух мозку!!! Вони критично важливі(шкуродери)... Ну не cyku? Перемогу хпопці на фронті здобувають, а не здирають з людей останні копійки ,заводячи своїми космічними відсотками в боргові ями ...

Подскажите пожалуйста как быть с этим, и чего ждать от них или это дочерняя контора талона?

Вкладення

• Screenshot_20230512_150744.webp
    Screenshot_20230512_150744.webp
    25.8 Кб · Перегляди: 131
  • Screenshot_20230512_151912.webp
    Screenshot_20230512_151912.webp
    71.3 Кб · Перегляди: 134
Останнє редагування:
Подскажите пожалуйста как быть с этим, и чего ждать от них или это дочерняя контора талона?
Служба виконання стягнення? Так цеж можна писати як СВС :facepalm: :):) чего ждать? Ничего ,не існує такої служби

Сьогодні прийшло. Що це значить? Поїдають до суду? Статус по справі ТОВ "МІЛОАН": Підготовлено позовну заяву на суму 15434.12 грн + 2481.00 грн судовий збір.

Сьогодні прийшло. Що це значить? Поїдають до суду? Статус по справі ТОВ "МІЛОАН": Підготовлено позовну заяву на суму 15434.12 грн + 2481.00 грн судовий збір.
Лякалка.
Хоча теоретично можуть.
Але зазвичай подають без оцього "бла-бла-бла"

Лякалка.
Хоча теоретично можуть.
Але зазвичай подають без оцього "бла-бла-бла"
Тоисть помониторить себя в реєстре должников и судовій владі? І якщо мене немає там то все ок?

Разом до перемоги!?
Акційні умови з нагоди наступу ЗСУ?
0800207007

ВВС прислали. Щось знають ур*ди?

Назад
Угорі