s.ulyanivskiy
Читач
- Дописи
- 16
- Реакції
- 2
- Бали
- 278
s.ulyanivskiy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На мейл листа прислати)Ось таке прийшло сьогодні, що крім дзвінків і повідомлень можуть зробити?
Готують план заходів... То як? Зібрались юристі (чоловік 10), сіли навкруги вашого договору, і давай готувати план... Ситуація нестандартна!!! Потрібен особистий підхід, та ретельна підготовка!Ось таке прийшло сьогодні, що крім дзвінків і повідомлень можуть зробити?
Ти звідки так досконально ситуацію знаєш? А-ну,а-нуГотують план заходів... То як? Зібрались юристі (чоловік 10), сіли навкруги вашого договору, і давай готувати план... Ситуація нестандартна!!! Потрібен особистий підхід, та ретельна підготовка!
І вже підготувавшись добряче, почнуть дзвонити і пропонувати нові і нові умови!!!![]()
Наснилось щось мабутьТи звідки так досконально ситуацію знаєш? А-ну,а-ну
Лист поштою можуть надіслати із "вручити особисто". Минулого літа, коли у дворі оси створили гніздо у дуплі мертвого дерева, дуже стало у нагоді)Ось таке прийшло сьогодні, що крім дзвінків і повідомлень можуть зробити?
Та то я ще їм порад не накидавТи звідки так досконально ситуацію знаєш? А-ну,а-ну
Кінець робочого дняНаснилось щось мабуть
Не можна планувати без плану. Не той приходТа то я ще їм порад не накидав
Щоб швидше шось робити, можна не готувати план..., а зразу планувати
50% роботи (підготовка) виконано... Хай не дякують.![]()
Це ніхто і звуть ніяк.Подскажите пожалуйста как быть с этим, и чего ждать от них или это дочерняя контора талона?
З ідентифікаційним кодом, який сама собі вигадалаЦе ніхто і звуть ніяк.
Звичайні задроти гарнітуроголові без жодних прав.
В утіль.

Служба виконання стягнення? Так цеж можна писати як СВСПодскажите пожалуйста как быть с этим, и чего ждать от них или это дочерняя контора талона?
Лякалка.Сьогодні прийшло. Що це значить? Поїдають до суду? Статус по справі ТОВ "МІЛОАН": Підготовлено позовну заяву на суму 15434.12 грн + 2481.00 грн судовий збір.
Тоисть помониторить себя в реєстре должников и судовій владі? І якщо мене немає там то все ок?Лякалка.
Хоча теоретично можуть.
Але зазвичай подають без оцього "бла-бла-бла"
Саме так.Тоисть помониторить себя в реєстре должников и судовій владі? І якщо мене немає там то все ок?
Під скільки дають ?Разом до перемоги!?
Акційні умови з нагоди наступу ЗСУ?
0800207007
Не дають. Типу повернути хочуть,а фіг там.Під скільки дають ?