СМС и письма, которые шлют кредиторы

Сьогодні зранку прийшло смс. Відділ Ризиків Кредит 7. Вашу справу підготували в реєстр на продаж ст 1077-1078 ЦКУ. За адресою реєстрації готується візит регіонального представника. Ви вирішуєте питання сьогодні ,чи можемо фіксувати відмову?

Сьогодні зранку прийшло смс. Відділ Ризиків Кредит 7. Вашу справу підготували в реєстр на продаж ст 1077-1078 ЦКУ. За адресою реєстрації готується візит регіонального представника. Ви вирішуєте питання сьогодні ,чи можемо фіксувати відмову?
Как много страшных слов :sarcastic:
Фіксувати вони можуть хіба що собі пов"язочку на чебурашці тупій.

То ти ще не все виділив:

Сьогодні зранку прийшло. Відділ Ризиків Кредит 7. Вашу справу підготували в реєстр на продаж ст 1077-1078 ЦКУ. За адресою реєстрації готується візит регіонального представника. Ви вирішуєте питання сьогодні ,чи можемо фіксувати відмову?

Вашу справу підготували - Шо то за справа? (може кримінальна)? Як вона готується? (поперчили, посолили)?
"на продаж" - то шо за риночик з"явився? Цінничек повісили?
"готується візит" - як це? Миють собі шиї?
"Ви вирішуєте питання сьогодні" - вони не можуть сформулювати, шо вони хочуть? Сьогодні вирішив їх ігнорити - теж рішення :mosking:

Ваша кредитна справа знаходиться в досудовому відділі компанії. Додаткова інформація за тел.: 0800310111 Фінстера прислала що це означає?

Ваша кредитна справа знаходиться в досудовому відділі компанії. Додаткова інформація за тел.: 0800310111 Фінстера прислала що це означає?
Це означає що нічого не означає.
Довільний набір букв.
Метод вибити у вас з під ніг табуретку.

Вибач... "в сортах гуана не розбираюсь" ))
Той не треба. Видаливши текст, який ти виділив, та видаливши той, шо виділив я, залишається смс, в якій просто написано - Кредит 7 :mosking:

Це означає що вони повідомляють вас про те що вони нічого не роблять .Не існує у них ніяких відділів ,не досудових не примусових не юридичних

Це означає що нічого не означає.
Довільний набір букв.
Метод вибити у вас з під ніг табуретку.
Я так теж подумав, надіюсь не подадуть до суду, вмене вних тіло 2000 а відсотків вже нарахували 2750, скільки так ще будуть нараховувати, до безкінечності чи на якійсь сумі зупиняться, взагалі до якого часу нараховують відсотки всі МФО чи всі по-різному?

нараховують відсотки всі МФО чи всі по-різному?
По-різному.
Дехто з неадекватів може влегку з 8-9к більше півмільйона нарахувати, особисто знаю людей з форуму.
Нехай собі рахують. Попутного вітру в горбаті спини.

По-різному.
Дехто з неадекватів може влегку з 8-9к більше півмільйона нарахувати, особисто знаю людей з форуму.
Нехай собі рахують. Попутного вітру в горбаті спини.
Лиш би в суди не подавали

Лиш би в суди не подавали
Ну таке.
Як на мене - тільки суд і припинить їхні страждання.
Я звісно туди не спішу і мене і так все влаштовує, проте
якщо сунуться - і там їм салупу ( вибачаюсь за мій англіцкий ) на хлебальнік натягнем.

Полёт фантазии,
Ключём поэзии,
То ли с решением к эвтаназии,
То ли под воздействием амнезии.

Ну таке.
Як на мене - тільки суд і припинить їхні страждання.
Я звісно туди не спішу і мене і так все влаштовує, проте
якщо сунуться - і там їм салупу ( вибачаюсь за мій англіцкий ) на хлебальнік натягнем.
Та ти поліглот)))

Не поняла- а де ст. 90? Ото понабирал тих що тільки й вміють, що ст. на продаж тільки накалякати. Шарашкіни юрісти зараз не доробляють, от скотиняки

Назад
Угорі