СМС и письма, которые шлют кредиторы

В неділю трудяги прислали, навіть кожен раз рахують скільки там днів просрочки. 24/7 вкалують) Тільки забулии про тренд, що частину перешлють на ЗСУ, видно вже не працює.
На початку повідомлення звучить таке рішуче все пропало і ви боржник до кінця своїх днів а в кінці но дааайте хоча б 500 грн нам будь ласка,но будь ласочкааааа

На початку повідомлення звучить таке рішуче все пропало і ви боржник до кінця своїх днів а в кінці но дааайте хоча б 500 грн нам будь ласка,но будь ласочкааааа
Ще не зрозуміло, чому вони всі, як барани, виписують про виконавчий запис, невже вони думають, що всі погловно не знають, що вп заборонено зараз?

Ще не зрозуміло, чому вони всі, як барани, виписують про виконавчий запис, невже вони думають, що всі погловно не знають, що вп заборонено зараз?
повірте людей які не знають закони, свої права ,нажаль більшість ... тож потрібно дізнаватися ,читати консультуватися з юристами. А так йойй пригрозили мені біжи позичу кошти і оплачу хоть щось.Тим ці шараги і користуються,і на привеликий жаль дуже часто досягають успіхів .

повірте людей які не знають закони, свої права ,нажаль більшість ... тож потрібно дізнаватися ,читати консультуватися з юристами. А так йойй пригрозили мені біжи позичу кошти і оплачу хоть щось.Тим ці шараги і користуються,і на привеликий жаль дуже часто досягають успіхів .
Воно то так, але якщо взяти мій випадок, невже вони не бачать, що ця срань, тобто їхня писанина, на мене не діє і просрочка майже 1,5 року... Якісь дивні, аби щось написати...

Раніше писали "можливо", а тепер навіть не приховують.

Вкладення

• изображение_2023-04-26_114900622.webp
    изображение_2023-04-26_114900622.webp
    24.3 Кб · Перегляди: 164
Раніше писали "можливо", а тепер навіть не приховують.
...
На сьогодні сума заборгованості перед компанією MicroCash складає 4800 грн! 762 й день прострочення!

Наполегливо рекомендуємо негайно зробити оплату по кредиту.

У разі негативної відповіді або ігнорування даного повідомлення, справу ймовірно буде передано в роботу колекторській організації з реєстру НБУ - будуть телефонувати по усiх Ваших номерах у разі несплати, щоб уникнути цього оплатіть кредит У ТЕРМІНОВОМУ порядку.
Вам доступна реструктурiзація боргу на 3 або 4 місяці в особистому кабінеті з першим платежем 1584грн. грн або 1200грн. вiдповiдно.

Колектив ТОВ "Фінтаргет"
тел: +380503449911; +380963449911; +380733449911
VIBER або Telegram: +380937474768

Різницю в часі бачите? Писали,пишуть і писати будуть. Можна не читати

відправили таку смс . Я так розумію не звертати на це увагу . Борг десь 4200 грн

Вкладення

• 57AB9E53-25BD-420E-A2C7-0F95D1DF9E19.webp
    57AB9E53-25BD-420E-A2C7-0F95D1DF9E19.webp
    18.2 Кб · Перегляди: 140
А я думаю , вони шо серйозно ? Це ж які реєстри ще вони придумають ?
Потім пришлють смс, що чекають оплату в дводенний термін, інакше продадуть колекторам. Потім знов смс про реєстри і так по колу.

Credit7 сьогодні прислали смс стосовно особистої зустрічі з 9 до 19:00 за місцем реєстрації. Просрочка 19 днів. Чи можуть дійсно приїхати? Так як я знаходжусь в декреті і постійно вдома

Credit7 сьогодні прислали смс стосовно особистої зустрічі з 9 до 19:00 за місцем реєстрації. Просрочка 19 днів. Чи можуть дійсно приїхати? Так як я знаходжусь в декреті і постійно вдома
Звісно, ні.

Ні. Максимум листа укрпоштою відправлять.

Майже 2 місяці просторчки в них, регулярно присилають такі повідомлення)
Знову їдуть

Вкладення

• IMG_20230428_150421_900.webp
    IMG_20230428_150421_900.webp
    38 Кб · Перегляди: 115
Добрый день всем. Отп прислал смс. ,інформуємо, що з метою захисту порушених прав та інтересів ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС», залучено адвоката та розпочато позовну діяльність у відношенні кредитів ПАТ «ОТП Банк»! т.: 0673693337. Интересно пугала или всё таки подадут?

Назад
Угорі