Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З конфіскацією... шкарпеток старихХоч не довічне?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З конфіскацією... шкарпеток старихХоч не довічне?
Я на таке не підписувався, піду шукати гроші на пролонгацію..З конфіскацією... шкарпеток старих
В шкарпетках сховані?Я на таке не підписувався, піду шукати гроші на пролонгацію..
Ні, в старих трусах.В шкарпетках сховані?
Особисті данні не виставляйте на показ.Варто запитати щоб за тіло і відсоток?
Тіло 4000+2223 відсоток
Скільки просрочка? Варто ще поігнорити і запропонують за тіло, як меніВарто запитати щоб за тіло і відсоток?
Тіло 4000+2223 відсоток
Місяць42дніСкільки просрочка? Варто ще поігнорити і запропонують за тіло, як мені
І ще раз десять пришлють.Тенго та Мілоан прислали сьогодні
Хай не хвилюються.Тільки не кажіть, що у мене в одного критична ситуація з боргом)
От коли напишуть точну суму чи чарівне слово "тіло", тоді є сенс про щось думати. А це просто на зв'язок виманюютьЯк дізнатися про їх лояльні умови,так щоб не телефонувати ?
На пошту?
Чи чекати поки самі напишуть
Якщо аж дуже хочеться, купіть нову сімку і подзвоніть. Буде така ВИП симка для МФОЯк дізнатися про їх лояльні умови,так щоб не телефонувати ?
На пошту?
А ти гурман в розвагахЯкщо аж дуже хочеться, купіть нову сімку і подзвоніть. Буде така ВИП симка для МФО![]()
збоченецьА ти гурман в розвагах![]()

То певно місцевість так впливаєзбоченець![]()
цим я сама телефонувала, запропонували реструктуризацію на тіло+відсотки до прострочки. але там потрібно на відділенні оформлювати реструктуризацію.Як дізнатися про їх лояльні умови,так щоб не телефонувати ?
На пошту?